//Interviu cu actrița Lee Young Ae, în care a vorbit despre ce înseamnă să fii părinte și cariera sa în actorie

Interviu cu actrița Lee Young Ae, în care a vorbit despre ce înseamnă să fii părinte și cariera sa în actorie

Ieri, 12 noiembrie 2019, actrița Lee Yong Ae a fost invitată la emisiunea „Bae Chul Soo’s Music Camp” a postului de radio MBC Radio FM4U cu ocazia lansării filmului „Bring Me Home”, în care joacă actrița.

Atunci când a cerut gazdei emisiunii să difuzeze piesa „2002” a cântăreței Anne Marie, actrița a spus: „Aceasta este o melodie care îi place fiicei mele. Cum aceasta este prima mea apariție publică după mult timp, membrii familiei mele mi-au cerut câte un cântec. Chiar a trecut mult timp. Nu am mai fost la radio de când aveam 20 – 30 de ani. Cu mulți ani în urmă, am fost pentru puțin timp DJ la un post de radio”.Ea a continuat: „Ultimul meu film a fost „Lady Vengeance” din anul 2005. De atunci, am mai apărut în drame și în filme indie, dar aceasta este prima mea apariție într-un film după 14 ani. Așa a fost să fie”.

Filmul „Bring Me Home” este un thriller care spune povestea unei femei care își caută fiul dispărut de șase ani și primește un indiciu despre unde ar putea fi.

Pentru faptul că a ales acest rol pentru reîntoarcerea sa pe marile ecrane, actrița a declarat: „Filmul are un pic de căldură. Mă gândeam că ar putea fi înfricoșător pentru că este un thriller, dar are multă umanitate în el. Umanitate în interiorul unui thriller. E asemănător, dar și diferit de filmul „Lady Vengeance”, care are o personalitate puternică, așa ca personalitatea regizorului. Acest film este interesant pentru că există astfel de evenimente și în viața reală a oamenilor. Pot spune cu convingere că te scufunzi în povestea filmului mai mult decât modul de transformare a lui Lee Young Ae. Mai întâi am citit scriptul. Cum acum sunt mamă, aceasta e povestea unei mame care își caută fiul dispărut și conflictele care apar după ce aceasta întâlnește tot felul de oameni ciudați, în diverse locuri ciudate. M-am gândit mult pentru că m-a făcut să îmi plângă inima, dar și m-a apăsat. Dar formatul filmului a fost atât de bun și emoționant, așa că m-am gândit că această producție cinematografică de calitate cere ca eu să vin în fața fanilor mei după mult timp”.Atunci când a vorbit despre debutul ei, actrița a spus: „Nu m-am gândit la început să devin actriță. Am trimis o fotografie și am obținut un rol într-o reclamă, ca o slujbă part-time în timpul vacanței din cel de-al doilea an de facultate, asta devenind debutul meu. Am început târziu să joc. Am început după ce am absolvit și m-am gândit bine. Aveam 23 de ani. Am făcut asta pentru că mi-am dorit să termin facultatea și să și joc. Pe vremea când aveam douăzeci de ani eram destul de ocupată. După ce m-am decis să devin actriță, nu am avut timp de odihnă și am avut trei sau patru proiecte, pentru că nu am vrut să captivă în interiorul unei „femei ca aerul” (făcând referire la reclama produselor cosmetice în care apare ea). Asta a fost saltul prin care am putut să apar în drama „Jewel in the Palace”. Nu credeam că „Jewel in the Palace” va fi un succes. M-am gândit că cel puțin voi învăța să gătesc. Pentru că drama spune povestea unei femei din vremuri istorice, am pus mult suflet în asta. Apoi, am apărut în „Lady Vengeance” și am avut un rol diferit de cel din „Jewel of the Palace”. Am vrut să îmi schimb stilul de interpretare. Am primit multă dragoste după drama „Jewel of the Palace”, dar nu am vrut să fiu prinsă în interiorul unui stereotip. Am vrut stabilitate atunci când nu joc, dar nu am vrut stabilitate ca actriță, dorind să mă autoprovoc. Am o astfel de ambiție. Am fost norocoasă”.

Pe perioada cât nu a mai jucat, Lee Young Ae s-a concentrat pe familia sa: „Să fii părinte este destul de greu. Am mare respect pentru mamele din această țară. Am fost atât de recunoscătoare. După toată dragostea primită după „Jewel of the Palace” și „Lady Vengeance”, m-am gândit că nu ar mai trebui să fiu atât de ambițioasă și să nu mai aștept nimic mai mult. De fapt, m-am gândit că faptul de a nu a mai avea astfel de ambiții, să mă căsătoresc și să-mi întemeiez o familie construiește temelia mea. Încă nu cred că e târziu. Vreau să fac o treabă bună. Vreau un echilibru între rolul de mamă a familiei pe care am întemeiat-o târziu, de soție și de actriță. Vreau ca acest echilibru să vină cu același tip de energie. Ar putea fi o ambiție prea mare și s-ar putea să nu fie ușor, dar vreau o viață armonioasă.
Pe timpul filmărilor, mi-a părut rău pentru copiii mei. Mi-au dus mult dorul pentru că au nouă ani. Soțul meu m-a ajutat mult. Am încredere că rezultatul va fi unul bun, din moment ce ne ajutăm mult reciproc. Vreau să spun că mamele cu cariere sunt uimitoare, dar la fel de uimitoare sunt și cele care stau acasă”.Actrița Lee Young Ae a atras atenția de curând prin prezența ei la ultimul concert din Seul al trupei BTS, ea postând o fotografie pe contul ei de socializare, fotografie ce a devenit repede virală: „Nu știam că asta ar putea deveni un subiect atât de fierbinte. Am postat asta liniștită și mi-am dat seama cât de populară este trupa BTS. Ar fi trebuit să acopăr fața lui Shin Ah Young (din fotografie), așa că îmi cer scuze. Chiar sunt foarte populari. Îmi place mult muzica, inclusiv muzica tradițională coreeană”.

În final, actrița a cerut gazdei emisiunii piesa lui Luther Vandross, „Dance With My Father”, explicând: „Am ales această piesă din motive personale. Acesta este un cântec care îi place mult soțului meu”.

În încheiere, Lee Young Ae a declarat: „Sper că pot să ne întâlnim cu un proiect bun. Vreau să îl promovez în mod activ”.

Filmul lui Lee Young Ae, „Bring Me Home” va avea premiera în cinematografe pe 27 noiembrie a.c.
Sursa: soompi.com