//Interviu cu Hyun Bin despre personajul interpretat în noua sa dramă „Crash Landing On You”

Interviu cu Hyun Bin despre personajul interpretat în noua sa dramă „Crash Landing On You”

Actorul Hyun Bin a vorbit despre personajul său din noua dramă a canalului tvN, „Crash Landing On You”, în care joacă alături de actrița Son Ye Jin.

Drama spune povestea unei bogate moștenitoare, Yoon Se Ri, rol interpretat de Son Ye Jin, care aterizează forțat pe teritoriul Coreei de Nord, în timp ce zbura cu parapanta. Acolo, ea îl întâlnește pe ofițerul nord-coreean Ri Jung Hyuk (Hyun Bin), care se îndrăgostește de ea și încearcă din răsputeri să o protejeze.Personajul Ri Jung Hyuk, interpretat de Hyun Bin, nu este doar un ofițer foarte bun, ci și un bărbat foarte chipeș. Deși pare un perfecționist dur, înăuntrul său se ascunde o inimă generoasă. Prin rolul din această nouă dramă, cu siguranță actorul Hyun Bin va fura inimile tuturor prin intermediul acestei povești de dragoste.

Într-un interviu acordat recent, fiind întrebat ce i-a plăcut la personajul său, Hyun Bin a declarat: „Ri Jung Hyuk este aproape perfect în tot ceea ce face. Dar cel mai potrivit cuvânt în loc de „perfect” este „ferm”. Deși poate fi foarte ferm și dârz, se înmoaie în preajma celor care au încredere în el, așa cum este Yoon Se Ri sau alții care lucrează sub conducerea lui. Cred că oamenilor le va place acest contrast fermecător din acele momente”.

Ri Jung Hyuk este un tip carismatic și rece, căruia îi place să respecte regulile. În fotografiile de mai jos, puteți observa schimbările expresiilor sale, de la o privire cinică la una plină de căldură.

Drama „Crash landing On You” va avea premiera pe 14 decembrie 2019.
Sursa: soompi.com

TAGS: