//Interviu cu Kim Hyun Joong, în care a vorbit despre perioada în care s-a retras și cum a salvat viața unui om

Interviu cu Kim Hyun Joong, în care a vorbit despre perioada în care s-a retras și cum a salvat viața unui om

Kim Hyun Joong face pași mici pentru a reintra în lumina reflectoarelor.

În recentului episod al emisiunii „Ask Us Anything Fortune Teller”, care a fost difuzat pe 4 ianuarie 2021, Kim Hyun Joong a fost prezent în calitate de invitat și a vorbit despre cum a fost viața lui în ultimii trei ani.
În emisiunea „Ask Us Anything Fortune Teller”, invitații vorbesc despre îngrijorările și problemele lor și primesc sfaturi de la cele două gazde ale emisiunii, Lee Soo Geun și Seo Jang Hoon.

Kim Hyun Joong, care va împlini anul acesta 36 de ani (după vârsta coreeană, el fiind născut pe 6 iunie 1986), a împărtășit tuturor grijile care îl macină, spunând: „În viața mea de zi cu zi, sunt foarte conștient de cum mă văd alții. De obicei, sunt o persoană foarte luminoasă, dar am început să mă simt atât de mic. Cum să fac să mă simt mai puțin abătut și să trăiesc cu bucurie?”

Ca răspuns, Seo Jang Hoon a comentat că lui Kim Hyun Joong i s-au întâmplat multe și l-a întrebat când s-a produs acel incident, făcând referire la procesul pe care l-a avut fostul idol K-Pop cu fosta sa iubită și care a început în 2014. Astfel că, Kim Hyun Joong a spus: „S-a întâmplat pe când aveam 29, 30 de ani. Cu cinci ani în urmă.”.
Cu toate că acest caz s-a încheiat în luna noiembrie a anului trecut, el nu a reușit încă să obțină un rol într-o dramă, ultimul său proiect fiind cel din 2018, când a interpretat rolul principal în drama „When Time Stopped”.

Kim Hyun Joong a continuat: „Desigur, nu pot spune că am acest drept. Dar am același vis în fiecare zi. Primesc un pic de consolare din partea familiei, dar mă simt descurajat atunci când întâlnesc pe ineva nou. Simt că acea persoană mă va judeca. Nu am putut să mă întâlnesc cu alte celebrități din breasla mea. Am simțit că existența mea în sine este o pacoste. M-am gândit că nu ar fi bine să stea în apropierea mea”.

Asta nu înseamnă că Kim Hyun Joong a evitat cu totul munca. El a explicat: „Am muncit în mod constant. Nu am putut fi prea deschis, așa că unii oameni au presupus că nu pretez la orice. Recent, managerul meu mi-a adus scriptul pentru „Indian Pink”, un film independent. La început, l-am refuzat. Dar regizorul mi-a spus că rolul trebuie interpretat de mine și am fost convins. Când m-am regăsit în fața camerei de luat vederi, mi s-a umplut sufletul de emoție. Așa că mi-am spus: „La asta sunt bun, ce altceva trebuie să fac?”. Atunci m-am decis să dau o bucățică din mine, pentru că am simțit că aceea a fost ultima șansă care mi s-a oferit în viață”.

Pentru interpretarea sa, Kim Hyun Joong a primit și un premiu la un festival american al filmelor independente. Dar acesta a declarat că nimeni nu a dat la asta prea multă atenție.

În luna august a anului trecut, actorul a fost la știri datorită faptului că a salvat viața unui om, acordându-i acestuia primul ajutor. El a relatat această poveste acum, din punctul lui de vedere: „În timp ce luam o pauză de muncă, mergeam sa fac scufundări. Acolo am deprins manevrele de acordare de prim ajutor. Într-o zi, eram pe punctul de a pleca dintr-un restaurant, împreună cu o cunoștință, când am auzit o bufnitură puternică înăuntrul restaurantului. Un bărbat zăcea pe podea, nemișcat. L-am resuscitat timp de trei minute, dar nu exista niciun răspuns. Să fiu sincer, am fost atât de speriat. Mă întrebam dacă m-am implicat în ceva în care nu trebuia. Pentru că bărbatul nu și-a recăpătat cunoștința atât de mult timp, chiar m-am gândit că aș putea avea probleme, dacă i s-ar întâmpla ceva. A fost un gând foarte egoist. Din fericire, bărbatul s-a trezit. Mi-a fost un pic rușine de mine, așa că am părăsit în grabă locul. Am fost găsit un pic mai târziu, dar m-am panicat când am început să primesc telefoane unul după altul. Așa că am băut și m-am băgat în pat. A doua zi, m-am trezit și mi-am găsit numele pe lista celor mai căutate subiecte. Nici măcar nu am putut să dau un click pe asta. Compania mea m-a căutat și mi-a explicat că acel bărbat a contactat un reporter”.
Gândindu-se la acel incident, Kim Hyun Joong a declarat că a fost un eveniment miraculos. De asemenea, el a mai spus că unii oameni au început să reconsidere cazul lui din trecut ca rezultat al acestui incident și că a fost inspirat să regândească totul și să aibă curajul să înfrunte viața din nou.

După ce a ascultat povestea lui Kim Hyun Joong, Seo Jang Hoon a spus: „Ai gustat succesul imediat după ce ai debutat, la vârsta de 19 ani (după vârsta coreeană). Cu mâna pe inimă, gândește-te la asta. Ai vrea să te întorci la acele zile?”, la care Kim Hyun Joong a răspuns prompt: „Nu”.

Lee Soo Geun a adăugat că sunt vremuri în care parcă toată lumea te critică, dar e important să consideri asta ca pe un sfat. El a explicat că dacă ajungi subiect de discuții este din cauza propriei greșeli și că trebuie să accepți consecințele.

Seo Jang Hoon i-a dat și el un sfat: „Nu poți șterge trecutul și să o iei de la capăt. Aceste lucruri nu pot fi îndreptate perfect. Trebuie doar să trăiești cu ele”.
În final, Kim Hyun Joong a declarat: „Voi spuneți că nu există o vindecare totală a inimii mele, dar eu cred că, de fapt, căutam o vindecare completă. Acum, cred că trebuie să port durerea cu mine. Asta a fost o mică consolare”.
Sursa: soompi.com