//Interviu cu trupa BTS – site blocat de ARMY

Interviu cu trupa BTS – site blocat de ARMY

ARMY au reușit să blocheze un site care a publicat un interviu cu trupa BTSTrupa BTS a acordat un interviu revistei Rolling Stone India care a fost atât de „mare” încât a reușit să le „distrugă” site-ul.

Când articolul a fost publicat, atât de mulți fani au accesat site-ul încât imediat acesta s-a blocat și mulți dintre ei nu au mai putut să îl acceseze.
Articolul vorbește despre nebunia internațională creată de popularitatea și influența băieților din trupa BTS.
Rap Monster a declarat: „Dacă noi suntem primii prezentați oamenilor din vest, din India și Europa, ne face să ne gândim așa: Bine, ar trebui să fim cei mai buni… Simțim această greutate. E destul de greu.”

Reacția publicului internațional este o chestiune pe care trupa BTS încă încearcă să o înțeleagă.
„Faptul că ne-am scris propriile noastre povești și am încercat să comunicăm față în față, nu numai cu publicul coreean, ci și cu cel internațional, ne-a ajutat foarte mult.”, a mai declarat Rap Monster.
Rap Monster a apelat intenționat la „Star Wars” pentru a vorbi despre spațiul intim al grupului construit cu fanii la o scară atât de mare: „Star Wars a fost lansat acum zeci de ani în urmă dar, și în ziua de azi, un tată și cu fiul său merg la cinema să îl vadă. Înțelegeți ce vreau să spun? Compania noastră știe asta, așa că ne spun mereu despre cât de important este să creezi o lume asemenea Star Wars sau Marvel”.
El a mai spus că „The Most Beautiful Moment In Life” i-a ajutat să se exprime pe ei înșiși, creând personaje în propria lor lume muzicală: „În acest video sunt personaje, 7 personaje diferite pe care am încercat să nu le îndepărtăm prea mult de personalitățile noastre din lumea reală. Noi discutăm întotdeauna despre experiențele noastre, despre greutățile și tristețile noastre așa că am putut crea cu ușurință personajele din acest videoclip.”.
În final, Rap Monster a vorbit despre faptul că trebuie să rămână fideli față de ARMY și față de ei înșiși: „Noi încercăm să rămânem naturali. Nu putem fi 100% naturali pentru că încă suntem idoli în Coreea, dar încercăm să ne creem propria noastră poveste și să scriem despre lucruri pe care alți oameni nu vor le spună. Noi ne facem, încă, propriile noastre compilații și piese… Cred că acesta e cel mai important lucru pentru BTS și, poate, și pentru ARMY.”
Sursa: koreaboo.com

TAGS: