//Interviu și pictorial Eugene, în care vorbește despre rolul ei din drama „The Penthouse”

Interviu și pictorial Eugene, în care vorbește despre rolul ei din drama „The Penthouse”

În recentul interviu acordat revistei Noblesse Men, fosta membră a trupei S.E.S. a vorbit cu sinceritate despre rolul său din drama „The Penthouse”.

Eugene joacă acum în a doua serie a acestei drame a canalului de televiziune SBS care, ca și prima parte, este în topul preferințelor telespectatorilor sud-coreeni.
Rolul acesteia, personajul Oh Yoon Hee, este un mixt nedefinit încă dintre bun și diabolic.
Primul sezon al acestei drame a fost pentru Eugene (pe numele ei adevărat Kim Yoo Jin) primul proiect după o pauză de aproape cinci ani, iar fostul idol K-Pop, devenită actriță, a mărturisit că a fost îngrijorată că nu va fi în stare să fie suficient de bună pentru ca revenirea ei să fie un succes.

Ea a spus: „Așa, dintr-odată, au trecut deja cinci ani. Pentru un actor, cinci ani înseamnă mult timp. Mi-am făcut griji, „Voi putea să o iau iar de la capăt?””
Artista a mai dezvăluit faptul că a fost la un pas de a refuza acest rol din drama „The Penthouse”, explicând: „Am avut nevoie de o anumită perioadă de timp înainte de a mă hotărî să joc rolul Oh Yoon Hee. Acesta era la un alt nivel. Este un rol în care fiecare moment este ca un vârtej, cu emoții extreme și șocante. Dar toți din jurul meu mi-au spus că își doresc ca eu să accept acest rol și mi-au dat curaj, spunându-mi că pot să o fac”.

Eugene a mai mărturisit că a fost foarte dificil pentru ea partea întunecată a personajului ei, dar și-a dat toată silința pentru a o întruchipa pe Oh Yoon Hee cât mai bine posibil.
„Orice rol negativ poate primi acceptul publicului dacă personajul este și convingător, și relatabil. Deși Oh Yoon Hee este la bază un personaj care are o inimă bună, cred că nu m-aș fi simțit bine dacă telespectatorii nu ar fi putut să se atașeze de ea. Pentru că trebuie să fiu Oh Yoon Hee, am încercat să rămân în rol, convingându-mă pe mine însămi că personajul este unul pozitiv”.
Eugene a mai adăugat: „Scenarista Kim Soon Ok m-a încurajat, spunându-mi că nu a vrut să ofere rolul Oh Yoon Hee cuiva care ar fi fost o alegere evidentă. Noi două am vorbit mult despre dramă și, la un moment dat, ea mi-a spus: „De acum, fiecare actor își cunoaște propriul personaj mai bine decât îl cunosc eu”. Și-a pus toată încrederea în noi.”

În final, când a fost întrebată ce fel de rol speră să joace în viitor, Eugene a declarat: „Mi-ar place să încerc un rol de compoziție. Cred că ar fi distractiv să joc un personaj science-fiction, cu supraputeri”.

Vedeți mai jos trailer-ul dramei „The Penthouse” sezonul 2:Sursa: soompi.com