Site icon KorJapFan

Interviu și pictorial Kim Soo Hyun, pentru revista Vogue

Recent, actorul Kim Soo Hyun a acordat un interviu și a realizat un nou pictorial pentru revista Vogue.

În acest interviu, actorul a vorbit despre cei peste zece ani de carieră, spunând:

„Am început în anul 2007 și, cumva, am ajuns deja aici. Dacă mă uit în urmă, au fost vremuri pline, până la exces, dar și clipe în care am avut regrete, m-am retras și am simțit că lipsește ceva. Nu pot judeca dacă am făcut bine sau am greșit când privesc în trecut, dar nici nu simt că ar fi trebuit să evit acele situații. Timpul va trece și, chiar dacă aduce onoare sau răni, ambele vor lăsa urme. Încă mai alerg spre un vis și nu știu cât timp voi mai putea să mă fac auzit ca actor, dar încă sunt capabil să îndur sentimentele care mă înconjoară acum. Nu a existat niciodată un moment în care să fiu prins într-o situație sau să simt disperare, dar a existat o perioadă în care am avut nevoie de o pauză. Din fericire, asta s-a întâmplat în perioada în care am fost înrolat în armată și am aflat atât întrebarea, cât și răspunsul, în același timp. Am jucat și într-un film, dar nu toată lumea merge la cinema, așa că ultima dată când publicul a putut să mă vadă ușor a fost în drama „The Producers”, din 2015. Apoi, am fost în armată timp de doi ani și, oricât de repede am ales un proiect, abia în 2020, după ce l-am terminat, oamenii m-au putut vedea din nou. M-am întrebat dacă pot umple acest gol de cinci ani. Nu a fost chiar teamă sau disperare că aș putea fi șters din memoria publicului, dar a existat un fel de presiune încercând să arăt o nouă imagine a mea, în timp ce, totuși, să rămân într-un fel familiar lor. Odată cu apariția platformelor digitale, posibilitatea de alegere ale telespectatorilor s-a extins, așa că eu nu aș fi putut să fiu singurul care rămâne pe loc.”
Kim Soo Hyun a mai dezvăluit cât de mult s-a schimbat după efectuarea serviciului militar: „Nu am mai simțit lăcomie. Înainte de asta, simțeam o anumită responsabilitate și eram lacom să mă fac remarcat cu fiecare interpretare, în fiecare scenă. Dar, după ce am fost lăsat la vatră, am învățat cum să încadrez în schema generală. În mediul de televiziune, o persoană nu poate umple întregul spațiu. Doar atunci când îi recunoști și pe ceilalți și te amesteci printre ei, tu și partenerul tău puteți străluci. De asemenea, am scăpat de multe gânduri negative. În afară de muncă, aveam tendința să abordez lucrurile cu o atitudine negativă. Sunt genul care gândește prea mult, dar acum accept lucrurile așa cum sunt. Dacă pot, încerc să fiu pozitiv sau, cel puțin, să nu analizez prea mult situația. Dacă încerc prea mult să perfecționez ceva, mă blochez într-o anumită rutină și pierd altceva. Apoi, am mai multe regrete și sfârșesc prin a-mi otrăvi toate încercările mele de a începe ceva nou”.
Actorul a mai explicat cum această schimbare s-a văzut în primul său proiect de după armată, drama „It’s Okay to Not Be Okay”: „În comparație cu munca mea de dinainte, „It’s Okay to Not Be Okay” a fost un proiect de care m-am apropiat chiar cu o atitudine confortabilă. M-am gândit că m-aș putea simți și mai presat, fiind primul meu proiect de revenire, dar m-am simțit mult mai liber față de celelalte roluri realizate. În trecut, gândeam, „Trebuie să ies în evidență, trebuie să fac mai mult pentru ca personajul meu să iasă în evidență, trebuie să am o interpretare de succes”. Dar cu „It’s Okay to Not Be Okay”, am făcut un pas înapoi într-o stare sufletească mai contemplativă. Nu a trebuit să fiu extraordinar de dramatic sau dinamic. Într-o competiție plină de profesioniști, încercând să te remarci, nu te face decât să pari un amator. Dacă de concentrezi doar pe rezultat, te vei simți singur pe pistă de curse, așa că e mai bine să o faci în propriul tău ritm. Am abordat drama cu această atitudine și a ieșit bine”.
Kim Soo Hyun a mai vorbit și despre noul său proiect, drama „That Night”, un remake sud-coreean al serialului englezesc „Criminal Justice”, în care joacă alături de actorul Cha Seung Won, spunând: „„Criminal Justice” este o dramă realizată în Marea Britanie în 2008. Versiunea originală are cinci episoade, așa că povestea se mișcă repede, așa că ești absorbit de personaje la fel de repede. Versiunea americană are opt episoade, așa că sunt mai multe detalii și explicații. Ambele versiuni au avantajele lor. Versiunea sud-coreeană este prevăzută acum să aibă opt episoade, dar nu este decis încă. Nu simt nicio presiune față de versiunea originală. Chiar dacă încerc să joc în același fel, nu ar putea ieși la fel. Actorii sunt diferiți, precum și limba și perspectiva regizorului. Am văzut prima dată versiunea britanică și m-a gândit: „Este fără de cusur”. Începând de la interpretarea actorului din rolul principal, Ben Whishaw, până la muzică, unghiurile de filmare, stilul, atmosfera, toate mi-am plăcut. Marea majoritate a dramelor de acest gen se concentrează pe găsirea adevăratului criminal, dar această dramă este despre relația dintre personajul principal și oamenii din jurul lui. Este despre ce se intâmplă atunci când un tânăr obișnuit este plasat în niște circumstanțe extraordinare și cum interpretează cei din jurul lor aceste evenimente”.
Sursa: soompi.com

Exit mobile version