//Interviul și pictorialul lui Suzy pentru revista Harper’s Bazaar

Interviul și pictorialul lui Suzy pentru revista Harper’s Bazaar

Suzy arată uimitor în noul pictorial realizat pentru revista Harper’s Bazaar.

În interviul realizat pentru pictorialul pentru Dior, artista a vorbit despre cum a încercat să pozeze cât mai natural la ședința foto.
Întrebată ce colaborare și-ar dori cu Casa de Modă Dior pe viitor, Suzy a spus: „Dacă aș avea oportunitatea, vreau să concep o poșetă Dior cu o ilustrație creată de mine. Sincer, deja am desenat-o ți, dacă ar deveni realitate, cred că ar fi foarte important. Dacă nu se vinde? Le-aș cumpăra eu pe toate.” Suzy a explicat că îi place să deseneze, este un hobby al ei în timpul liber dintre filmări, iar recent a început să fie interesată și de desenul digitalizat.

Actrița a mai mărturisit că se bucură de pauza pe care o are de după terminarea dramei „Start-Up” și se odihnește fără nicio grijă pentru prima dată de la debutul ei. Își petrece cea mai mare parte a timpului acasă, făcând curățenie și organizându-și lucrurile.

În legătură cu pauza pe care a luat-o, Suzy a mai spus: „Înainte, nu suportam să am timp liber. Simțeam că trebuie să muncesc continuu și mă simțeam neliniștită dacă puteam să mă odihnesc în felul acesta. Totuși, acum mi-am dat seama că o pauză înseamnă timp pentru pregătirea următorului pas.”. Ea a mai explicat că își petrece timpul pentru ea însăși. adăugând: „Când mă uit la casa mea care este impecabil de curată sau la plantele care cresc frumos datorită grijii mele, simt o abundență de fericire pe care nu am mai simțit-o până acum”.
Suzy a mai vorbit și despre melodia compusă de ea, „Oh, Lover”, pe care a creat-o în timp ce exersa singură la chitară, spunând: „În mod normal, scriu versurile și apoi atașez melodia, dar acest cântec a fost compus invers. Am vrut să portretizez simțămintele pe care le ai atunci când te îndrăgostești într-un mod cât mai copilăresc posibil, așa că intenționat am folosit versuri în limba engleză, în loc de limba coreeană”.

Artista a mărturisit că a învățat singură să cânte la chitara electrică, uitându-se la tutoriale video pe YouTube: „Recent, am început să iau oficial lecții, iar profesorul a fost surprins să afle că știu multe despre corzile dificile, mai ales că le-am învățat de pe YouTube”. În legătură cu planurile sale pentru un viitor album, Suzy a dezvăluit: „Strâng piesele una câte una și le voi lansa într-un full album după ce le voi strânge pe toate. Chiar de va dura mai mult timp, este ceva ce vreau să realizez într-o bună zi”.
Suzy a mai spus că este inspirată de filme sau de muzică, iar filmul „Minari”, în care a jucat și actrița sud-coreeană Youn Yuh Jung și pentru care a primit și Premiul Oscar pentru „Cea mai bună actriță într-un rol secundar”, a făcut-o să plângă, pentru că s-a gândit la părinții ei. Ea a mai declarat că simte că s-a mai maturizat după drama „Start-Up”, iar viitorul ei film „Wanderland” va fi un film plăcut de urmărit.

Întrebată dacă se uită adesea în urmă, la proiectele realizate până acum, Suzy a răspuns: „Nu mă uit intenționat la ele. Totuși, simt ceva nou când văd fotografii sau imagini din acea perioadă. Îmi dau un sentiment tineresc, pe care nu îl mai pot imita acum. Este un aspect natural pe care nu îl vezi decât la acea vârstă, așa că este prețios pentru mine”.
Suzy a mărturisit că, în acest sezon, a vrut să meargă pe jos pentru a se bucura de peisajul superb, explicând: „Este o emoție pe care nu o puteam simți când eram ocupată, dar, în timp ce privesc în jur cu relaxare, chiar și viața normală de zi cu zi arată diferit.”


În cele din urmă, Suzy a spus: „Cred că fiecare are ritmul său. Vreau să merg în tăcere fără să fiu prins de schimbările de ritm din jurul meu, concentrându-mă mai mult pe ceea ce îmi place și pe sinele meu interior. Pentru că viața mea este a mea și nu a altcuiva „.

Sursa: soompi.com

TAGS: