//Într-o emisiune TV, Minho (SHINee) a vorbit despre rivalitatea dintre el și fratele lui mai mare

Într-o emisiune TV, Minho (SHINee) a vorbit despre rivalitatea dintre el și fratele lui mai mare

Ieri, 17 ianuarie 2021, Minho a fost prezent, în calitate de invitat, la emisiunea „My Ugly Duckling”.

În timpul emisiunii, membrul trupei SHINee a vorbit despre fratele lui, care este mai mare cu doi decât el, despre care a spus că este „peste el, în toate privințele”.
Minho a spus: „Este o diferență de doi ani între noi, dar el a fost mai bun decât mine în toate privințele. Fratele meu a avut întotdeauna performanțe academice mai bune, e mai bun la sport și mult mai popular. Și este și chipeș”. Când Minho a prezentat fotografia fratelui său, prezentatorul emisiunii, Seo Jang Hoon a spus că arată ca un idol.

Mama mea mi-a spus întotdeauna să calc pe urmele fratelui meu”, explicând apoi că fratele său a absolvit Universitatea Națională din Seul, una dintre universitățile de top din Coreea de Sud, fiind licențiat în educație fizică.
Minho a mai povestit: „Eu nu am fost niciodată aproape de primele zece locuri în timpul școlii, dar fratele meu a fost întotdeauna printre primii. Întotdeauna am fost gelos din cauza asta și chiar enervat, de multe ori. Am fost împreună la aceeași școala generală. În timp ce eu eram fericit dacă primeam câteva dulciuri de Pepero Day sau Valentine’s Day, el venea întotdeauna casă cu o grămadă de daruri. (în Coreea de Sud, de Valentine’s Day , fetele dăruiesc dulciuri băieților, iar băieții le dăruiesc fetelor de White Day, care se sărbătorește pe 14 martie). Chiar eram foarte gelos pe atunci din cauza asta. Atât de tare am vrut să câștig în fața lui, încât odată i-am aruncat toate lucrurile de pe biroul lui”.

Minho a mai spus că fratele său l-a făcut să fie competitiv și că s-au bătut de multe ori, ca frații.
Despre tatăl său, care este un cunoscut antrenor de fotbal (Choi Yoon Kyum), Minho a declarat: „După ce s-a retras din a mai fi jucător profesionist de fotbal, a devenit antrenor. Așa că, nu a avut prea mult timp ca să fie alături de noi, mai ales în cantonamentul de iarnă (care se ține peste hotare sau în zone mai călduroase). El mi-a spus că, în calitate de bun tată, consideră că are nota zero. Dar eu nu m-am gândit niciodată la el în felul acesta. Încă de când eram mic, am fost întotdeauna mândru de tatăl meu, văzându-l pe teren”.
Ca răspuns la întrebarea dacă el însuși și-a dorit vreodată să ajungă jucător de fotbal, Minho a spus: „Bineînțeles că m-am gândit că ar trebui să fiu jucător de fotbal. Acesta era visul meu pentru când voi fi mare. Dar, de fapt, tatăl meu s-a opus. A spus că e un drum dificil și mi-a interzis să fac asta”.

Așa că, în final, a luat calea industriei de entertainment. „Am fost la o audiție în primul an din școala generală. Dar mama mea s-a opus, spunându-mi: „Cum poți fi tu o celebritate?” Am fost convins că trebuie să învăț și să intru la liceu mai întâi, pentru a-I obține permisiunea. Așa că mi-am îmbunătățit notele și am obținut permisiunea ei”.Sursa: kstarlive.com; soompi.com