//Într-un interviu recent, actorul Sung Hoon a vorbit deschis despre cum a devenit actor și datoriile financiare pe care le are

Într-un interviu recent, actorul Sung Hoon a vorbit deschis despre cum a devenit actor și datoriile financiare pe care le are

Actorul Sung Hoon a devenit recent unul din cei mai populari actori din industria de entertainment sud-coreeană.

Dar el a trecut și prin momente dificile în viață.

Într-un interviu acordat recent, actorul a mărturisit că are multe datorii financiare din cauza carierei sale și nu poate renunța la actorie, nici dacă și-ar dori asta, până nu reușește să le achite.El a declarat: „Am acumulat multe datorii după ce am debutat ca actor și cred că nu mă pot opri din a mai juca din cauza acestora. Cred că m-am ocupat de achitarea acestor datorii în timp ce îmi spuneam „Hai să continuăm până la final””.

În mod surprinzător, Sung Hoon a declarat că actoria nu a fost pasiunea vieții sale. El a fost înotător de performanță deoarece nu i-a plăcut să învețe, iar apoi s-a făcut actor pentru că nu a mai putut înota.

„Am început înotul pentru că nu vroiam să învăț. Eram foarte slab în comparație cu coechipierii mei. Am fost doar suficient de bun pentru a mă califica în competițiile naționale. După ce m-am accidentat și am trecut prin numeroase intervenții chirurgicale, a trebuit să renunț la înot. Asta m-a făcut să mă întreb ce altceva aș putea face pentru a-mi căștiga existența și am ajuns să fiu actor”, a mărturisit actorul.

Imediat după debut, Sung Hoon a câștigat premiul „New Star Award” la SBS Drama Awards din 2011, pentru rolul său din drama „New Tales of Gisaeng”.

În ciuda începutului său de aur, în anii următori cariera sa a început să intre în declin. De aceea, a început să studieze cu sârg actoria și a pus suflet în noua sa carieră, având ca drept scop „să devină un actor respectat de către ceilalți actori”.Astfel, cu multă muncă a reușit să se ridice și să își atingă țelul, acum devenind unul din cei mai cunoscuți și iubiți actori sud-coreeni, datorită rolurilor din numeroasele drame în care a jucat în ultimii ani și datorită apariției sale în emisiunea televizată de divertisment „I Live Alone”.

Tot prin munca sa asiduă a reușit să se apropie de achitarea tuturor datoriilor financiare pe care le are și se poate concentra numai pe construirea pe mai departe a unei cariere de succes.
Sursa: koreaboo.com