//Într-un interviu recent, actrița Park Shin Hye a vorbit despre cariera ei și despre relația cu actorul Choi Tae Joon

Într-un interviu recent, actrița Park Shin Hye a vorbit despre cariera ei și despre relația cu actorul Choi Tae Joon

Recent, Park Shin Hye a acordat un interviu cu ocazia promovării ultimului său film „#ALIVE”.

Park Shin Hye a reușit să câștige un loc important ca artistă în mai multe domenii, ea fiind la fel de bună și ca actriță, ca și cântăreață, dansatoare sau fotomodel. Ea este considerată ca fiind una din cele mai prolifice actrițe sud-coreene din generația ei, la doar 25 de ani reușind să ajungă pe locul 33 în topul Forbes Korea Power Celebrity (Cele mai puternice celebrități din Coreea de Sud).
Actrița și-a început cariera de actriță de când avea 13 ani și, când i s-a cerut de către reporter să facă o analiză a carierei sale de până acum, Park Shin Hye a spus cu modestie: „Am tendința de a vedea ce îmi lipsește și sunt plină de regrete la început. Cred că nu mă pot abține să nu-mi fac griji întotdeauna. Ce se va întâmpla cu mine mâine? Voi fi prinsă pe picior greșit? Dar când văd unde sunt acum și drumul pe care l-am străbătut, poate nu am fost întotdeauna perfectă, dar cred că încă merg înainte datorită acestor experiențe și am progresat. Decât să mă concentrez pe trecut sau viitor, încerc să mă concentrez pe ziua de astăzi și pe „acum””.

În timpul interviului, a fost menționat și numele iubitului său, actorul Choi Tae Joon, care în prezent își satisface serviciul militar. Relația lor a fost confirmată public în anul 2018, iar park Shin Hye a spus zâmbind: „Intenția noastră nu a fost de a ne face publică relația, dar s-a întâmplat și a fost plăcut. Încă este o relație puternică”.
Filmul „#ALIVE” este un thriller horror, despre o boală misterioasă care se abate asupra omenirii, cei infectați atacând ceilalți oameni. În acest film, actrița joacă alături de Yoo Ah In, interpretând două personaje care reușesc să supraviețuiască acestui haos și sunt izolați în mijlocul unui oraș plin de primejdii.

Premiera filmului va avea loc pe 24 iunie a.c..

Vedeți mai jos trailer-ul filmului „#ALIVE”:
Sursa: soompi.com