//Irene (Red Velvet) a atras din nou atenția printr-un comportament considerat de fani nepoliticos

Irene (Red Velvet) a atras din nou atenția printr-un comportament considerat de fani nepoliticos

Atât Irene cât și agenția sa, SM Entertainment, au fost aspru criticați.

Pe 22 august a.c., trupa Red Velvet a fost invitatul special al emisiunii „Weekly Idol”. În timpul emisiunii, membrele trupei au fost invitate să completeze un formular prin care să dezvăluie mai multe informații despre ele.Formularul cuprindea câteva informații de bază, cum ar fi: nume, statutul, grupa sanguină, dar și care le sunt punctele lor forte și slăbiciunile, abilitățile lor și alte asemenea informații. La sfârșit s-a constatat că Irene a lăsat necompletate majoritatea punctelor din formular, lucru care i-a nemulțumit total pe telespectatori.

Ea și-a scris doar numele real, grupa de sânge și statusul marital, precum și ceea ce gândește. În rest, totul a lăsat necompletat.

La secțiunea în care trebuia să scrie ce crede despre colegele ei de trupă, a scris pentru toate doar „sora mai mică”, iar la ce crede că celelalte gândesc despre ea, a scris doar că este „sora lor mai mare”.

Pentru întrebarea „care sunt gândurile ei”, nu a scris decât somn și odihnă.

După terminarea emisiunii, internăuții au criticat-o în cei mai duri termeni, acuzând-o de un comportament nucuviincios și neprofesional. Ei cred că nu este normal un astfel de comportament rece într-un show de divertisment.

În orice caz, fanii ei i-au sărit imediat în ajutor, răspunzând comentariilor răutăcioase și spunând că s-a purtat astfel din cauză că este prea obosită din cauza programului supraîncărcat pe care îl are trupa, acuzând pentru asta agenția lor, compania SM Entertainment.
Lucrurile au devenit și mai serioase atunci când prezentatorul Lee Sang Min a dezvăluit în timpul emisiunii că atunci când a întâlnit-o pe Joy, părea într-o dispoziție proastă din cauza programului încărcat. La această remarcă, Joy a explicat: „În acel moment, eram atât de ocupată, că nici nu puteam să diger bine mâncarea. Eram supărată pentru că eram dezamăgită de mine însămi”.

Care este părerea voastră vis-a-vis de acest comportament?

Și vouă vi s-a părut exagerat sau le înțelegeți oboseala fetelor?

Sursa: kstarlive.com

Aflați mai multe despre Irene și Red Velvet aici.