//IU a primit Premiul Prezidențial al Plătitorului de Taxe, dar nu va participa la ceremonie, deoarece s-a autoizolat la domiciliu

IU a primit Premiul Prezidențial al Plătitorului de Taxe, dar nu va participa la ceremonie, deoarece s-a autoizolat la domiciliu

Serviciul Național de Taxe din Coreea de Sud a publicat lista cetățenilor onești, care și-au plătit corect taxele și impozitele către stat.

Pe acestă listă se află și îndrăgita artistă IU, care a primit și Premiul Prezidențial al Plătitorului de Taxe.

IU este una dintre cele mai bine remunerate artiste din Coreea de Sud, dar ea își declară în mod corect veniturile și plătește la timp taxele și impozitele datorate statului.Alături de IU, același premiu a fost primit și de actorul Lee Seo Jin.

Deși în mod tradițional, acest premiu ar trebui primit chiar din mâinile președintelui țării, ceremonia de decernare a acestora va avea loc într-un cerc mai restrâns, multe persoane de pe această listă, anulându-și participarea, din cauza coronavirusului.

Nici IU nu va fi prezentă la ceremonial, deoarece ea s-a autoizolat la domiciliu, din cauza recentei sale vizite la Milano, Italia. Deși a anunțat că nu prezintă niciun simtom, ea nu va lua parte la niciun eveniment o bună bucată de vreme.

Chiar dacă nici IU și nici Lee Seo Jin nu vor fi prezenți la ceremonie, cei doi vor primi premiul acasă.

Felicitări celor doi artiști pentru premiile obținute!Sursa: koreaboo.com