//IU a reușit să îi facă o surpriză deosebită unei fane, chiar în timpul ceremoniei nunții acesteia

IU a reușit să îi facă o surpriză deosebită unei fane, chiar în timpul ceremoniei nunții acesteia

Nunta acestei fane IU, cu siguranță, va rămâne memorabilă și datorită frumoasei cântărețe IU.Ajutată de compania media „Dingo Music”, IU a fost prezentă la ceremonia de nuntă a uneia dintre fanele ei, felicitându-i personal pe cei doi proaspăt căsătoriți și cântându-le o piesă specială, de suflet, „Everyday with You”.
Cant-autoarea a fost de cord să participe la această excepțională surpriză, după ce sora miresei, care a dorit să îi facă o frumoasă surpriză la nunta ei, a apelat la compania „Dingo Music”, rugându-i să o ajute să o contacteze pe IU.

Ea le-a spus celor de la „Dingo Music”: „Părinții noștri au divorțat când eu eram în clasa a 5-a, așa că, sora mea mai mare mi-a plătit taxele de școlarizare pe perioada colegiului și chiar i-a cumpărat mamei nostre o casă și un frigider”.
Ea a mai spus: „Sora mea nu a avut bani suficienți pentru propria ei nuntă. O nuntă necesită mulți bani iar eu am vrut să fac ceva pentru ea. Cum nu pot să îi ofer nimic material, m-am gândit să vă solicit ajutorul pentru a-i face nunta memorabilă”.

Așa cum era de așteptat, mireasa și, evident, toată lumea prezentă la ceremonie, au fost atât de surprinși în clipa în care IU și-a făcut apariția cântând. Mai mult decât atât, IU a dăruit proaspătului cuplu un mic dar și le-a urat o viață lungă și fericită împreună.

Vedeți mai jos această scenă deosebit de emoționantă:
Sursa: kstarlive.com

TAGS: