//IU a sărbătorit 11 ani de la debut alături de fanii ei

IU a sărbătorit 11 ani de la debut alături de fanii ei

Deși nu are decât 26 de ani, IU este deja un artist complex și complet, fiind deja recunoscut atât talentul ei de cântăreață, cât și de actriță.

Deși nu are decât 26 de ani, anul acesta sărbătorește deja 11 ani de la debut, iar acest lucru l-a făcut prin intermediul unui fan meeting special, pe care l-a susținut pe 21 septembrie a.c., la Kyung Hee University’s Grand Peace Palace.Titlul fan meeting-ului a fost „Play, Pause and U” și au fost prezenți aproximativ 6.000 de fani.

Aceasta este prima întâlnire a lui IU de la terminarea popularei drame „Hotel Del Luna”, unde a jucat alături de talentatul actor Yeo Jin Goo, dramă care s-a bucurat de un real succes.

În timpul acestui eveniment, IU a vorbit despre trecut, despre prezent și despre planurile sale de viitor.
Așa cum deja este un obicei deja constituit la fiecare fan meeting, IU și-a început întâlnirea cu fanii prin alegerea celui mai bine îmbrăcat fan conform dress-code-ului acestui eveniment, tema de anul acesta fiind intitulată „11 ani cu IU”.
Pe parcursul acestei întâlniri, IU a interpretat numeroase dintre piesele sale, printre care și piesa sa favorită (după propriile sale declarații) „Lean On My Shoulder”, piesă de pe coloana sonoră a dramei „Hotel Del Luna”, precum și „Happy Ending”, tot de pe aceeași coloană sonoră, dar care nu a fost lansată oficial niciodată.
Artista a mai anunțat că a făcut o donație importantă celor aflați în nevoi, sub numele de „IUAENA”, o combinație între numele său de scenă IU și numele fan clubului său, „UAENA”, în valoare de 100 milioane woni (aproximativ 83.800 de dolari).

Ca planuri de viitor, IU a anunțat că din luna noiembrie va începe un turneu de concerte, atât în Coreea de Sud, cât și în țările asiatice, intitulat „Love, Poem”, agenția sa anunțând între timp că IU lucrează la un nou album.Vedeți mai jos un mic fragment de la întâlnirea lui IU cu fanii ei:
Sursa: soompi.com

TAGS: