//IU desemnată de revista Forbes ca „Erou al Filantropiei” din Asia în 2019

IU desemnată de revista Forbes ca „Erou al Filantropiei” din Asia în 2019

Pe 2 decembrie 2019, faimoasa revistă Forbes a publicat lista „Eroilor Filantropiei” din Asia.

Această distincție „onorează miliardarii, antreprenorii și celebritățile din această regiune, care sunt implicați în rezolvarea celor mai stringente probleme din zona Asia – Pacific”.Pe această listă se află două persoane din Coreea de Sud, artista IU fiind una dintre ele. Forbes a menționat faptul că IU este cea mai tânără persoană care a apărut pe această listă, ea donând în total peste 800.000 de dolari pentru diverse cauze umanitare, începând cu anul 2018. Ea s-a alăturat multor celebrități sud-coreene care au donat bani victimelor incendiului devastator din Provincia Gangwon, care a avut loc la începutul acestui an și a făcut donații multor asociații ale persoanelor cu dizabilități de auz, fiind inspirată de personajul interpretat de ea în drama „My Mister”, din 2018.

Revista Forbes a mai spus despre IU că datorită trecutului său neprivilegiat, artista are o motivație în plus pentru aceste fapte caritabile. În anul 2019, IU a mai făcut donații pentru ajutorarea bătrânilor în perioada caniculei de vară și împreună cu fan clubul său, UAENA, a făcut donații generoase cu ocazia aniversării a 11 ani de la debut.

În prezent, IU se află în turneul de promovare a noului său album „Love, Poem”, turneu care include mai multe orașe din țări asiatice.

Felicitări, IU!
Sursa: soompi.com    

TAGS: