//Jaehyo (Block B) a anunțat că va pleca în armată și va activa în serviciile publice

Jaehyo (Block B) a anunțat că va pleca în armată și va activa în serviciile publice

Membrul trupei Block B, Jaehyo, este pregătit să își servească patria!

Astăzi, 4 decembrie a.c., agenția trupei, Seven Seasons Entertainment, a anunțat: „Membrul trupei Block B, Jaehyo, va fi înrolat în armată pe 20 decembrie. El va intra în centrul de pregătire pentru recruți unde își va începe îndatoririle militare”.Conform anunțului făcut, Jaehyo va activa în cadrul serviciilor publice, unde își va satisface serviciul militar pentru următorii doi ani.

Agenția a mai scris: „Din cauza motivelor legate de sănătatea sa, el a fost desemnat să fie lucrător în serviciile publice. În orice caz, el intenționează să își ducă sârguincios la îndeplinire toate îndatoririle. Ținând cont de dorința lui de a pleca în armată discret, nu vom ține niciun eveniment oficial pentru fani sau pentru presă. Vă rog să îl încurajați cu multă căldură, iar el se va întoarce cu un aspect și gândire mult mai mature după terminarea îndatoririlor sale.”

Trupa Block B a devenit de curând o trupă formată doar din șase membri, după ce liderul trupei, Zico, a decis să părăsească atât trupa, cât și agenția.

Îi dorim și noi lui Jaehyo armată ușoară și să se întoarcă sănătos!
Sursa: kpoplove.koreadaily.com