//Jaehyo (Block B) a fost lăsat la vatră din cauza stării de sănătate. Vedeți comunicatul agenției sale

Jaehyo (Block B) a fost lăsat la vatră din cauza stării de sănătate. Vedeți comunicatul agenției sale

Ahn Jae Hyo a fost liberat din armată înainte de termen.

Membrul trupei Block B a fost înrolat pe 20 decembrie 2018, el neefectuând serviciul militar ca și soldat activ, din cauza unor probleme de sănătate, ci în serviciul public.Astăzi, 6 decembrie 2019, agenția artistului a anunțat că după o examinare medicală efectuată de Administrația Armatei, s-a decis ca Jaehyo, care suferă de o problemă cronică la un genunchi, să fie lăsat la vatră, deoarece nu își poate duce la îndeplinire îndatoririle militare pe care le are.

Vedeți mai jos comunicatul agenției sale:

„Bună ziua, suntem Seven Seasons.
Dăm această declarație oficială în legătură cu lăsarea la vatră a membrului trupei Block B, Jaehyo.
Jaehyo suferă de o afecțiune cronică la genunchiul drept, la mușchiul femural stâng și meniscul stâng. Din păcate, a recidivat imediat după înrolarea în armată și, de aceea, s-a întors acasă pentru a primi tratament medical. După terminarea tratamentului, Jaehyo s-a reîntors în serviciul public, pe 21 martie a.c.. Din nefericire, starea lui s-a deteriorat din nou și trebuie să primească îngrijiri medicale.
Mai mult de șase luni, Jaehyo a primit îngrijiri medicale și a stat în repaus, la sfatul medicului. Pe 30 septembrie a.c., el a fost examinat medical la oficiul Administrației Armatei din Busan. A mai avut o altă examinare medicală detaliată pe 4 noiembrie a.c. oficiul Administrației Armatei din Provincia Daegu Gyeongbuk. După aceste analize, a fost declarat inapt (gradul 5) pentru îndeplinirea îndatoririlor militare și a fost lăsat la vatră.
De acum înainte, Jaehyo se va concentra pe tratamentul medical și vă vom ține la curent cu viitoarele sale planuri sau program de activități, imediat după ce starea lui de sănătate se va îmbunătăți.
Vă mulțumim.”

Sperăm și noi să se facă sănătos cât mai repede!
Sursa: soompi.com