//Jang Na Ra și Jung Yong Hwa (CNBLUE), posibili parteneri într-o viitoare dramă

Jang Na Ra și Jung Yong Hwa (CNBLUE), posibili parteneri într-o viitoare dramă

Cei doi ar putea juca împreună într-o viitoare dramă.

Astăzi, 21 septembrie 2020, în media sud-coreeană a apărut știrea că Jang Na Ra și Jung Yong Hwa sunt în discuții cu producătorii viitoarei drame „Daebak Real Estate”.
În urma acestor informații, o sursă din anturajul actriței Jang Na Ra a confirmat acest lucru, spunând: „Ea a primit o ofertă de a juca în „Daebak Real Estate” și, momentan, o ia în considerare.”

În același timp, o sursă din cadrul agenției FNC Entertainment a declarat despre Jung Yong Hwa: „Este unul dintre proiectele pentru care a primit o ofertă și în prezent o analizează”.

„Daebak Real Estate” este o dramă ocultă, despre un agent imobiliar care practică exorcismul și alungă fantomele din clădirile în care au murit oameni în mod frecvent.

Actriței Jang Na Ra i s-a oferit rolul exorcistului Hong Ji Ah, șefa agenției imobiliare Daebak. Frumoasă și inteligentă, Hong Ji Ah are un temperament aprig, pumnul ei primând cuvintelor, abilitatea sa pentru exorcism fiind moștenită de la mama ei.

Rolul oferit lui Jung Yong Hwa este cel al unui escroc, pe nume Oh In Bum, care nu crede în fantome, dar se folosește de acestea pentru a câștiga bani. Este un maestru al escrocheriilor, fiind un fin observator și analist al unor posibile situații viitoare. Hong Ji Ah va lucra împreună cu Oh In Bum pentru a afla secretul morții mamei ei, de acum 20 de ani.
Jang Na Ra a avut numeroase proiecte în ultimii ani, ultima sa dramă fiind din luna iulie a acestui an, „Oh My Baby”, în timp ce pentru Jung Yong Hwa acesta ar putea fi primul său rol într-o dramă după trei ani, ultimul său proiect fiind drama „The Package”, din 2017.

Premiera acestei drame este prevăzută pentru prima jumătate a anului 2021.

Așteptăm și noi deciziile celor doi actori.
Sursa: soompi.com