//JHope (BTS) și-a arătat susținerea pentru Jung Hae In la fan meeting-ul actorului

JHope (BTS) și-a arătat susținerea pentru Jung Hae In la fan meeting-ul actorului

Membrul trupei BTS, JHope, și-a arătat susținerea față de „Haeinie hyung”.

Ieri, 2 aprilie a.c., o postare pe contul de Instagram al unei florării din Coreea de Sud a devenit unul din cele mai discutate subiecte de pe diferite rețele de socializare.În postare erau două fotografii cu un coș de flori comandate personal de JHope, cu următorul mesaj: „Numai eu nu am bilet de intrare la fan meetingul lui Haeinie hyung… Fighting! BTS Hobi”. Florile au fost trimise pe 30 martie la fan meeting-ul actorului Jung Hae In, „First Love”.

Până la acest moment, fanii nu au știut că cei doi sunt apropiați. Totuși, văzând acest frumos gest al idolului K-Pop față de talentatul actor, atât ARMY, cât și fanii lui Jung Hae In au fost extrem de încântați și plăcut impresionați.

La ceremonia decernării premiilor „Golden Disk Awards 2019”, care au avut loc pe 5 ianuarie a.c., Jung Hae In a dezvăluit faptul că atunci când se simte trist și cu moralul la pământ, ascultă piesele trupei BTS „I’m Fine” și „Serendipity”. Chiar și în timpul fan meeting-ului său, a destăinuit faptul că în aceste zile a ascultat muzica băieților de la BTS.
Sursa: kstarlive.com