//Ji Chang Wook explică de ce a ales să joace în drama „Backstreet Rookie”, ce va fi lansată în curând

Ji Chang Wook explică de ce a ales să joace în drama „Backstreet Rookie”, ce va fi lansată în curând

Actorul Ji Chang a împărtășit fanilor gândurile sale despre viitoarea sa dramă „Backstreet Rookie”, ce va fi lansată luna aceasta.

Bazată pe un webtoon de suuces, drama este o comedie romantică, despre o dragoste imprevizibilă dintre un chipeș proprietar de magazin alimentar, Choi Dae Hyun, și o angajată cu jumătate de normă excentrică, Jung Saet Byul, interpretată de Kim Yoo Jung.
Drama va fi regizată de Lee Myung Woo, creatorul dramei de succes „The Fiery Priest”.

Întrebat de ce a ales să joace în această dramă, Ji Chang Wook a explicat: „Am vrut să lucrez cu regizorul Lee Myung Woo și am fost atras de atmosfera specială a unui magazin de cartier. Am vrut să fac o treabă bună în portretizarea felului în care Dae Hyun își petrece tinerețea într-un magazin alimentar și am avut presimțirea că va fi amuzant să construiesc acest personaj”.

Rolul pe care îl joacă în această dramă este a unui om obișnuit, cu o slujbă obișnuită și care se îmbracă lejer tot timpul. În fiecare zi, el poartă o vestă albastră, care este uniforma magazinului.
Actorul l-a descris pe personajul său ca pe întruchiparea onestității și a sârguinței, spunând: „Este foarte pur și simplu atât în muncă, cât și în dragoste și, cu toate că poate deveni frustrant uneori din cauza faptului că este indecis, are o latură plăcută și drăguță”.

Ji Chang Wook a mai explicat de ce un magazin simplu de cartier este un loc interesant: „Își așteaptă clienții cu luminile aprinse timp de 24 de ore și devine un loc în care oamenii care au nevoie de ceva, își pot găsi liniștea. Cred ca cea mai importantă caracteristică a magazinului nostru este familiaritatea”.

Drama „Backstreet Rookie” (mai este cunoscută și sub titlul „Convenience Store”) va avea premiera pe 12 iunie a.c., imediat după terminarea dramei „The King: Eternal Monarch”, în care deține rolul principal Lee Min Ho.
Până atunci, puteți vedea mai jos teaser-ul acestei drame:Sursa: soompi.com