//Ji Chang Wook, Hwang In Yeop și Choi Sung Eun, parteneri într-o viitoare dramă

Ji Chang Wook, Hwang In Yeop și Choi Sung Eun, parteneri într-o viitoare dramă

Viitoarea dramă marca Netflix Original a dezvăluit distribuția rolurilor principale.

„The Sound of Magic” este descrisă ca o dramă muzicală sentimentală, despre o fată, pe nume Yun Ai, care devine prea repede, și un magician misterios, Lee Eul, un adult care își dorește să rămână copil pentru totdeauna.
Drama este bazată pe webtoon-ul „Annarasumanara”, dar cu elemente muzicale, pentru a reda o sensibilitate delicată și a crea o magie care să-ți taie respirația.

Ji Chang Wook va interpreta rolul Lee Eul, un magician ciudat, care trăiește într-un parc tematic abandonat. Actrița Choi Sung Eun o va interpreta pe Yun Ai, care trăiește o viață înfricoșătoare, până îl întâlnește pe Lee Eul și trece prin experiențe magice. Colegul său de clasă, Na Il Deung, interpretat de Hwang In Yeop, s-a concentrat toată viața sa doar pe învățătură și nu știe cum să creeze legături cu alți oameni, dar învață despre plăcerea magiei împreună cu Lee Eul și Yun Ai și începe să se schimbe.

Ultima dramă a lui Ji Chang Wook, „Lovestruck in the City” s-a încheiat la începutul acestui an, în timp ce actrița Choi Sung Eun a captivat telespectatorii cu interpretarea sa din drama „Beyond Evil”, care s-a încheiat recent (ultimul episod a fost difuzat pe 10 aprilie 2021) și în care a jucat alături de Yeo Jin Goo și Shin Ha Kyun. Popularitatea actorului Hwang In Yeop este în plină ascensiune, mai ales după dramele „18 Again” și „True Beauty”.
Sursa: soompi.com