//Ji Chang Wook și Kim Ji Won, parteneri într-o viitoare dramă

Ji Chang Wook și Kim Ji Won, parteneri într-o viitoare dramă

Este oficial: Ji Chang Wook și Kim Ji Won vor juca împreună într-o viitoare dramă romantică.

Astăzi, 21 septembrie 2020, cei doi actori au confirmat acceptul rolurilor principale din viitoarea dramă „City Couple’s Way of Love”, care va fi difuzată la KakaoTV.Drama va spune povestea vieții amoroase realiste a doi tineri care luptă pentru supraviețuire într-un oraș agitat. Concepută ca o mini–serie, cu episoade de 30 de minute, producătorii doresc realizarea a mai multor sezoane, primul sezon având subtitlul „ My Lovable Camera Thief” („Dragul meu hoț de cameră de luat vederi”).

Regizorul acestei serii este Park Shin Woo, realizatorul dramelor de mare succes „It’s Okay to Not Be Okay”, „Encounter” și „Don’t Dare to Dream”, iar scenariul este semnat de scenarista Jung Hyun Jung, creatoarea dramelor „I Need Romance” și „Romance is a Bonus Book”.

Ji Chang Wook va interpreta rolul Park Chae Won, un arhitect sincer și pasional, care iubește străzile orașului. După ce o femeie la numit „hoț de camere video” și i-a furat inima într-o nopate de vară, iar apoi a dispărut, nu reușește să o uite.

Kim Ji Won va interpreta personajul Lee Eun Oh, un comerciant independent, care se decide brusc să adopte o identitate falsă într-un loc care nu îi este familiar. Ea se îndrăgostește de Park Chae Won, pe când trăia sub o falsă identitate, ca Yoon Sun Ah, pozând într-o femeie cu un spirit liber.Ambii actori și-au exprimat entuziasmul pentru această nouă dramă, Ji Chang Wook declarând: „Pentru că această dramă este scrisă de scriitoarea Jung Hyun Jung și regizată de Park Shin Woo, eu lucrând cu amândoi, sunt încântat și entuziasmat de pregătirile pentru filmări”.

Kim Ji Won a spus: „Sunt entuziasmată să lucrez cu un regizor și scenarist atât de grozavi, precum și cu o astfel de distribuție. Îmi dau toată silința să mă pregătesc, astfel să vă pot arăta o nouă imagine a mea prin intermediul personajului Lee Eun Oh. În vremuri atât de grele, sper să pot să vă aduc măcar un mic zâmbet și puțină bucurie”.

„City Couple’s Way of Love” va avea premiera la sfârșitul anului 2020.

O așteptăm și noi cu nerăbdare!
Sursa: soompi.com