//Ji Chang Wook și Kim Yoo Jung, prima citire a scriptului pentru noua lor dramă romantică

Ji Chang Wook și Kim Yoo Jung, prima citire a scriptului pentru noua lor dramă romantică

Echipa de producție a viitoarei comedii romantice „Convenience Store Saet Byul” a dezvăluit fotografii de la prima lor întâlnire pentru pregătirea dramei.

Bazată pe un webtoon cu același titlu, „Convenience Store Saet Byul” va spune povestea de dragoste imprevizibilă a proprietarului unui magazine alimentar Choi Dae Hyun (interpretat de Ji Chang Wook) și angajata cu jumătate de normă Jung Saet Byul (interpretată de Kim Yoo Jung).
Astăzi, 7 mai 2020, au fost făcute publice fotografii de la prima întâlnire a actorilor care fac parte din distribuție. Conform relatărilor celor care au fost prezenți, Ji Chang Wook i-a făcut pe toți să râdă prin modul comic de interpretare a neîndemânaticului Choi Dae Hyun, care vrea să pretindă că este rece și distant, dar nu se poate controla atunci când vine vorba de angajata lui, Jung Saet Byul.
Kim Yoo Jung, de asemenea, a reușit să o aducă la viață pe imprevizibila și sălbatica Jung Saet Byul, insuflând personajului ei un farmec irezistibil, făcându-i pe toți cei prezenți să se îndrăgostească de ea.

Ceilalți actori care au fost prezenți la prima citire a scriptului sunt Han Sun Hwa, fostă membră a trupei Secret, care va interpreta rolul iubitei lui Ji Chang Wook, Solbin, membra trupei LABOUM, ce va interpreta rolul surorii mai mici a lui Kim Yoo Jung, actorul veteran Lee Byung Joon, ce va juca rolul tatălui lui Ji Chang Wook, precum și Woo Hyun, personajul său fiind proprietarul unui restaurant din acel cartier.
După prima rundă de citire împreună a scriptului, regizorul Lee Myung Woo (cel care a regizat și drama de succes din 2019, „The Fiery Priest”) a remarcat: „După ce am văzut cum personajele prind viață prin intermediul vostru, am devenit extrem de emoționat și nerăbdător să lucrez la această dramă. Acum am încredere că „Convenience Store Saet Byul” va deveni o dramă ce va oferi multă energie pozitivă oamenilor”.

Producătorul acestei drame a spus: „Drama „Convenience Store Saet Byul” își va spune povestea pe fundalul unui magazin alimentar, un loc pe care îl găsim cu ușurință în viața de zi cu zi. Intenționăm să realizăm o drama umană, care să aducă atât râsete, cât și emoții, așa că vă rugăm să o așteptați cu nerăbdare și interes”.
Drama „Convenience Store Saet Byul” va avea premier ape 12 iunie, după finalizarea dramei „ The King: Eternal Monarch”, în care joacă Lee Min Ho.

O așteptăm și noi cu nerăbdare!

Sursa: soompi.com