//Ji Soo acuzat de un fost coleg de școală de agresiune și violență. Răspunsul agenției actorului

Ji Soo acuzat de un fost coleg de școală de agresiune și violență. Răspunsul agenției actorului

Ieri, 2 martie 2021, pe un forum online, un intenăut l-a acuzat pe Ji Soo că era agresiv și violent în perioada când era elev de școală.

Acea persoană pretinde că el și actorul au frecventat aceeași școală generală, în perioada 2006 – 2008, spunând: „Kim Ji Soo avea o constituție fizică mult mai mare decât ceilalți copii de vârsta lui. Începând cu al doilea an al școlii generale, în 2007, el trecea prin școală ca un delicvent, făcând tot felul de fapte rele. Delicvenții din acea vreme, inclusiv Kim Ji Soo, erau destul de sistematici. În primul rând, să te iei la ceartă cu Kim Ji Soo și cu ceilalți delicvenți, era ceva de neconceput. Dacă oricăruia dintre aceștia li se întâmpla ceva neplăcut, toți din acel grup mergeau să îl bată pe cel care a cauzat asta, călcându-l în picioare și insultându-l într-un mod dur.”
Acesta a mai pretins și că Ji Soo și prietenii lui își forțau colegii de școală să le cumpere țigări, le aruncau unora mâncarea în timpul pauzei de masă, râzând.

„Eu am fost agresat de Kim Ji Soo și prietenii lui delicvenți în 2008, în al treilea meu an de școală generală. Cuvântul „bullying” nu este suficient pentru a descrie totul. Am fost victimă al acestui gen de violență în școală, cum ar fi a fi considerat un proscris, agresat, șantajat, insultat și folosirea asupra mea a unui limbaj abuziv. Totul a început când unul din delicvenții din grupul lui Kim Ji Soo i-a luat un certificat cadou unui alt elev. M-am dus la acesta și i-am spus că îl voi raporta la poliție dacă nu-i returnează acelui elev certificat cadou. Această luare de poziție a mea a fost considerată ca un act de opoziție. După aceea, viața mea de zi cu zi din școala generală s-a transformat într-un film de groază. Au fost atenți, poate pentru că le-am spus că îi voi raporta la poliție. Au ordonat cu îndemânare altor colegi de clasă să mă intimideze, astfel încât ei să poată sta departe de necazuri.”
Internăutul a mai scris în acea postare că tuturor colegilor din școală li s-a spus că oricine va sta de vorbă cu acesta, va muri de mâna celor din grupul delicvenților: „Ceea ce am scris aici este doar ceea ce eu am experimentat în mod direct, dar sunt mult mai mulți care au trecut prin probleme mult mai grave și violente, cauzate de Kim Ji Soo. Am vrut să dau mai multe nume aici, dar poate acele victime nu își doresc asta. Sincer, în comparație cu ceea ce au trăit alți copii în acea perioadă, experiența trăită de mine nu este mare lucru. Dar pentru că ceea ce au trăit alții este mult mai grav și rău, asta nu înseamnă că ceea ce mi s-a întâmplat mie ar trebui trecut ușor cu vederea”.

În final, acesta a mai scris: „Ceea ce vreau nu este o compensație sau scuze. Totul s-a întâmplat deja și nu sunt necesare scuze pentru ceva ireversibil. Nu cred ca scuzele ar fi sincere. Nu vreau decât un singur lucru. Kim Ji Soo, dacă să fii actor este ceea ce vrei să faci, fă-o. Dar păstrează titlul de „agresor la școală” în fața numelui tău pentru totdeauna în inima ta. Așa ca mine, numeroși oameni agresați de tine nu vor uita acele amintiri.”

După postarea acestuia, încă două persoane și-au împărtășit experiențele trăite. Una dintre ele a pretins că Ji Soo îl lovea în mod constant, iar alta a declarat că a fost abuzat verbal de actor.
Astăzi, 3 martie 2021, agenția lui Ji Soo, Keyeast, a publicat următoarea declarație:

„Bună ziua, suntem Keyeast.
Aceasta este poziția noastră oficială în legătură cu postările care îl privesc pe Ji Soo și se răspândesc în comunitatea online.
Dăm atenție la aceste incidente serioase și vom face tot ce ne stă în putință să verificăm faptele.
În primul rând, pentru că a trecut mult timp de la petrecerea acelor evenimente, cerem să înțelegeți că avem nevoie de timp pentru a verifica adevărul. Vom primi rapoarte prin email (rpt@keyeast.co.kr) despre această problemă și vom strânge informații, fără a distorsiona nimic. În plus, dacă cel care a creat postarea, precum și alții care vor urma, ne vor permite, am vrea să le aflăm în mod direct gândurile.
Pentru a confirma aceste fapte, agenția împreună cu actorul nostru ne vom da toată silința pentru a rezolva această chestiune. Ne cerem scuze pentru că am cauzat îngrijorare atâtor de multe persoane. Totuși, în afara acestei probleme, vă cerem cu sinceritate să evitați de a face postări în legătură cu informații care nu au fost confirmate încă. Vă mulțumim.”Sursa: soompi.com

TAGS: