//Ji Soo, Lee Ji Hoon și alții au confirmat că se vor alătura actorilor Kim So Hyun și Kang Ha Neul într-o nouă dramă istorică

Ji Soo, Lee Ji Hoon și alții au confirmat că se vor alătura actorilor Kim So Hyun și Kang Ha Neul într-o nouă dramă istorică

Viitoarea dramă istorică „River Where the Moon Rises” a finalizat distribuția rolurilor principale.

Noua dramă va reînfățișa povestea de dragoste dintre Pyeonggang și On Dal, personaje clasice din folclorul coreean.Pyeonggang, cunoscută și sub numele de Yeom Ga Jin, este o femeie plină de ambiții, inteligentă, născută prințesă și crescută ca un soldat, și care visează să devină prima femeie care conduce regatul Goryeo și se folosește de sentimentele lui On Dal pentru a-și atinge scopul. Personajul va fi interpretat de actrița Kim So Hyun.

Ji Soo va interpreta rolul lui On Dal, un bărbat cu inima pură și iubitor de pace, care își încalcă principiile doar pentru a o apăra pe Pyeonggang.

Kang Ha Neul va interpreta rolul tatălui lui On Dal, On Hyup, șeful tribului Sunnobu și general de armată al Goryeo.

Actorul Lee Ji Hoon va fi generalul de elită Go Geon, care pentru prima dată în viața sa, tânjește să o facă femeia lui pe Pyeonggang și intră într-o luptă intensă pentru a-i câștiga inima.O sursă din echipa de producție a acestei noi drame a declarat: „Am completat distribuția și este 100% pliată pe personajele din script. Ne-am concentrat pe talentul de interpretare și pe atracția dintre personaje în timpul procesului de casting. Vă rog să așteptați cu nerăbdare să vedeți cum acești actori vor portretiza povestea de dragoste dintre Pyeonggang și On Dal din legenda dinastiei Goryeo, precum și cum mesajul și emoția vor fi transmise societății moderne de astăzi, prin intermediul acestei drame.”

Premiera noii drame „River Where the Moon Rises” este prevăzută pentru prima jumătate a anului 2021.

O așteptăm și noi cu nerăbdare!
Sursa: soompi.com