//Ji Soo părăsește drama „River Where The Moon Rises”. Vedeți cine îl înlocuiește

Ji Soo părăsește drama „River Where The Moon Rises”. Vedeți cine îl înlocuiește

Canalul de televiziune KBS a anunțat oficial plecarea lui Ji Soo din distribuția dramei „River Where The Moon Rises”.

La începutul acestei săptămâni, actorul a fost implicat într-un scandal, fiind acuzat de violență și agresiune în perioada când era elev de școală generală.

Ieri, 4 martie 2021, acesta a recunoscut toate acuzațiile făcute în mediul online de foștii lui colegi de școală, scriind o scrisoare prin care și-a cerut piblic scuze pentru faptele sale din trecut.

Imediat după postarea acestei scrisori, producătorii dramei au suspendat toate filmările și au pus în discuție plecarea lui Ji Soo, cu toate că filmările pentru această dramă ajunseseră la 95%.
În dimineața acestei zile, 5 martie 2021, purtătorul de cuvânt al canalului KBS a declarat pentru Star News că au luat decizia finală, și anume scoaterea din distribuție a lui Ji Soo: „Ji Soo, care recent a devenit centrul unei controverse, va părăsi drama „River Where The Moon Rises”. Deja suntem în discuții cu compania de producție pentru următorul nostru pas”.

Tot astăzi dimineață, agenția actorului Na In Woo, Cube Entertainment, a confirmat că acesta este deja în discuții cu producătorii dramei pentru a-i lua locul lui Ji Soo, declarând: „Na In Woo a primit o ofertă pentru rolul On Dal din drama „River Where The Moon Rises” și, momentan, o analizează”.

În prezent, nu s-a hotărât încă dacă episoadele programate pentru zilele de 8 și 9 martie vor mai fi difuzate.

Actorul Na In Woo a jucat recent în drama de mare succes „Mr. Queen”, alături de actorii Shin Hye Sun și Kim Jung Hyun.

Se pare că Ji Soo va pleca în armată în luna octombrie 2021, notificarea sa de înrolare fiind emisă în decembrie 2020. El va activa ca lucrăror în serviciile publice, din cauza problemelor sale medicale.
Sursa: soompi.com

TAGS: