//Jin (BTS) a devenit membru al Clubului de Onoare a UNICEF datorită donațiilor sale generoase

Jin (BTS) a devenit membru al Clubului de Onoare a UNICEF datorită donațiilor sale generoase

Membrul trupei BTS, Jin, a primit recunoaștere din partea organizației internaționale UNICEF pentru donațiile sale caritabile.

Recent s-a aflat că din luna mai 2018 și până acum, Jin a făcut donații lunar către UNICEF, donând peste 100 de milioane de woni (aproximativ 84.000 de dolari) și astfel propunându-i-se să intre în Clubul de Onoare.Secretarul General al UNICEF Korea, Lee Ki Chul, a declarat: „Ne exprimăm întreaga gratitudine către Jin din trupa BTS, care a devenit o sursă de inspirație pentru tinerii din întreaga lume cu un mesaj al speranței, pentru donațiile sale semnificative. Sperăm că prin donațiile sale vom putea atrage mai mult atenția celor din noua generație asupra muncii noastre”.
Trupa BTS și agenția sa, Big Hit Entertainment, au început să colaboreze cu UNICEF încă din noiembrie 2017, prin campania lor „Love Myself”, care face parte din campania organizației intitulată #ENDViolence (#Opriți Violența), campanie ce încearcă să protejeze tinerii de orice fel de violență. Trupa a participat la multe evenimente de creștere a conștientizării acestui flagel internațional, cum este violența asupra tinerilor, și au făcut numeroase donații.

În acest Club de Onoare al UNICEF mai fac parte patinatoarea Kim Yuna și actorii Ahn Sung Ki și Won Bin.

Felicitări, Jin!
Sursa: soompi.com

TAGS: