//Jin (BTS) va interpreta piesa principală a coloanei sonore din noua dramă a actriței Jun Ji Hyun, „Jirisan”

Jin (BTS) va interpreta piesa principală a coloanei sonore din noua dramă a actriței Jun Ji Hyun, „Jirisan”

Vocea lui Jin, membrul trupei BTS, o veți putea auzi pe coloana sonoră a viitoarei drame „Jirisan”, în care actrița Jun Ji Hyun va juca alături de actorul Joo Ji Hoon.

Astăzi, 1 octombrie 2021, compania producătoare a acestei drame, AStory, a anunțat că Jin va interpreta piesa ce va fi tema principală a coloanei sonore a acestei mult așteptate drame.AStory a dat următorul comunicat: „Piesa lui Jin, membrul trupei BTS, pentru coloana sonoră a dramei „Jirisan” va fi tema principală muzicală pentru „Jirisan” și o veți putea auzi începând de la jumătatea dramei. Vă vom anunța data la care va fi lansată piesa la acel moment”.

„Jirisan” este o dramă plină de mister, în care Jun Ji Hyun va interpreta rolul unui ranger de top al Parcului Național al Munților Jiri, Seo Yi Kang, iar Joo Ji Hoon va fi partenerul său începător, pe nume Kang Hyun Jo, care ascunde un secret cumplit. Drama, care va fi regizată de Lee Eung Bok, cel care a gândit și drama „Goblin”, și scrisă de creatoarea serialului „Kingdom”, va urmări acțiunile celor doi polițiști ai pădurilor în investigația lor în care încearcă să afle adevărul din spatele unui accident misterios produs pe munte.

„Jirisan” va avea premiera pe 23 octombrie 2021.
Sursa: soompi.com