//Jin Jin (ASTRO) – speech emoționant la ceremonia premiilor „The 2017 Asia Artist Awards”

Jin Jin (ASTRO) – speech emoționant la ceremonia premiilor „The 2017 Asia Artist Awards”

Jin Jin din trupa ASTRO a fost deosebit de emoționat atunci când trupa sa a primit premiul „New Wave Award 2017” la „The 2017 Asia Artist Awards”.Ceremonia decernării premiilor „The 2017 Asia Artist Awards” a avut loc astăzi, 15 noiembrie a.c. la Seul iar gazdele festivității au fost membrul trupei Super Junior, Leeteuk, și actrița Lee Tae Im.
După primirea premiului de către trupa ASTRO, liderul acestei trupe, Jin Jin, a ținut un speech de mulțumire. El a mulțumit staff-ului festivalului Asia Artist Awards, persoanelor din agenția lor, Fantagio, și fan clubului lor oficial, AROHA, cărora le-a transmis:
„Vă mulțumesc nespus de mult pentru că ne-ați sprijinit întotdeauna și ați fost alături de noi atunci când încă mai aveam multe de învățat. Vom încerca să devenim acei cântăreți de care să fiți mândri.”.
Jin Jin a mai mulțumit familiilor celor 6 membri ai trupei pentru suportul lor permanent și pentru că au crezut în ei, și, cu o voce gâtuită, a mai spus: „Din nefericire, bunica mea a murit alaltăieri. Așa că i-am spus un ultim rămas bun după repetiția de astăzi. Cred că acest premiu este ca un dar de la bunica mea, urându-i, înainte de plecarea ei, trupei ASTRO succes și să se străduiască și mai mult. Mulțumesc”.

Trupa ASTRO a avut recent un comeback cu un mini album „Dream Part.02”.
Sursa: soompi.com