//Jo Bo Ah și Lee Dong Wook, posibili parteneri într-o viitoare dramă fantastică

Jo Bo Ah și Lee Dong Wook, posibili parteneri într-o viitoare dramă fantastică

Actrița Jo Bo Ah a primit o ofertă pentru rolul principal al noii drame „Tale of Gumiho”.

Astăzi, 12 decembrie 2019, în media sud-coreeană a apărut informația că Jo Bo Ah va juca rolul principal feminin pentru o viitoare dramă fantastică ce va fi lansată în prima jumătate a anului viitor.Tot astăzi, agenția actriței, SidusHQ, a declarat: „Jo Bo Ah a primit o ofertă pentru a juca în noua dramă a canalului tvN, „Tale of Gumiho”, și o ia în considerare în mod pozitiv”.

Dacă va accepta această ofertă, ea va interpreta personajul Nam Ji Ah, producătoarea unei emisiuni intitulate „Finding Urban Legends”, o femeie îndrăzneață, care este dispusă la orice pentru a obține subiecte pentru emisiunea sa.

Actorul Lee Dong Wook, care a primit oferta pentru rolul principal masculin, este în prezent în discuții cu producătorii acestei drame. Dacă se va confirma acceptul său, el va fi primul actor care va interpreta rolul unui „gumiho” ca rol principal.

„Gumiho” (sau „kumiho”) este o creatură denumită și „vulpea cu nouă cozi”, un personaj care apare des în basmele și legendele coreene. Provine din mitologia chineză și este descris ca jumătate vulpe, jumătate om, care trăiește timp de o mie de ani și care se poate transforma ușor în diverse vietăți, inclusiv într-o femeie frumoasă care seduce bărbații pentru a le mânca inima sau ficatul (în funcție de basmul în care apare).

Drama „Tale of Gumiho” descrie viața unui gumiho, care odată trăia alături de zei în munți, dar acum este un fel de funcționar public care trăiește între două lumi. Sarcina sa principală este să curețe mizeria celor care tulbură și fac probleme în această lume, încercând să-și ascundă cozile legendare.
Sursa: soompi.com