//Jo In Sung, Han Hyo Joo și Cha Tae Hyun ar putea juca împreună într-o nouă viitoare dramă

Jo In Sung, Han Hyo Joo și Cha Tae Hyun ar putea juca împreună într-o nouă viitoare dramă

Cei trei actori ar putea deține rolurile principale într-o nouă viitoare dramă.

Astăzi, 9 septembrie 2020, Sports Chosun a anunțat că Jo In Sung se va reîntoarce pe micile ecrane în rolul principal al noii drame „Moving”, bazată pe webtoon-ul cu același titlu, și că actorul Cha Tae Hyun este deja în discuții cu producătorii pentru a juca în această dramă, alături de Jo In Sung.După apariția acestei informații în presă, un reprezentant al agenției actorului Cha Tae Hyun, Blossom Entertainment, a declarat: „El a primit o ofertă de a juca în drama „Moving” și acum analizează oferta.”

Și agenția actorului Jo In Sung a confirmat informația, spunând: „Este adevărat că a primit această ofertă și acum o analizează. O discuție cu regizorul Mo Wan Il nu a avut loc încă”.

În luna august a acestui an, a fost anunțat faptul că actrița Han Hyo Joo este deja în discuții cu producătorii acestei drame.

Webtoon-ul „Moving” este scris de către Kang Full și este vorba despre maturizarea unui elev de liceu care păstrează un secret și despre părinții acestuia. Drama va fi regizată de către Mo Wan Il, regizorul dramelor „Misty” și „ The World of the Married”.Dacă Jo In Sung va accepta această ofertă, acest rol va fi primul său proiect după o absență de patru ani de pe micile ecrane, de la apariția specială pe care a avut-o în drama „Dear My Friends”, din 2016.

Premiera acestei noi drame este prevăzută a avea loc anul viitor.

Sursa: soompi.com