//Jonghyun (SHINee) s-a sinucis

Jonghyun (SHINee) s-a sinucis

Poliția coreeană și sora artistului au confirmat această tragedie.

„Pe 18 decembrie 2017, la ora 16,42 (ora Coreei de Sud), sora cea mare a lui Jonghyun a raportat Poliției că fratele ei este pe cale să se sinucidă. Ne-am deplasat la locuința lui din Chungdam și am descoperit că deja se sinucise cu brichete de lignit aprinse într-o oală. O ambulanță, care a sosit odată cu noi, l-a preluat și l-a dus de urgență la Konkuk University Hospital în stare de stop cardiac.”
Se pare că Jonghyun i-a trimis surorii lui un mesaj de adio înainte de a se sinucide, astfel că aceasta a anunțat imediat poliția pentru a-l ajuta.

Jonghyun i-a scris surorii lui: „A fost cu adevărat greu pentru mine până acum. Te rog, lasă-mă să plec și spune-mi că am muncit din greu, ca un ultim rămas bun”.

Arderea acestor brichete de cărbune, care emană monoxid de carbon, se pare că a devenit o metodă foarte frecventă de suicid în Coreea de Sud.

Tot pentru sinuciderea cu monoxid de carbon se mai utilizează și cel emanat de gazele de eșapament ale autoturismelor, redirecționate direct în interiorul mașinii, într-un loc izolat, de obicei, în interiorul unui garaj.

Sper să îți găsești liniștea sufletească, Jonghyun!

Creațiile tale vor rămâne, pentru totdeauna, în inimile noastre!

Sursa: koreaboo.com