//Jun Jin, membrul trupei Shinhwa, a anunțat data nunții sale

Jun Jin, membrul trupei Shinhwa, a anunțat data nunții sale

Jun Jin se va căsători în această toamnă.

Astăzi, 14 august 2020, agenția membrului trupei Shinhwa a anunțat că Jun Jin va avea nunta pe 13 septembrie a.c., declarând: „E o nuntă privată doar cu familia și cunoscuții și va avea loc într-o locație care nu va fi făcută public din Seul”.
În luna mai a acestui an, Jun Jin a postat pe contul său de Twitter o scrisoare adresată fanilor, prin care și-a anunțat căsătoria. În acea scrisoare, scrisă de mână, artistul a spus: „Încă de când eram tânăr, visul meu a fost să-mi întemeiez propria mea familie fericită. Acel vis devine acum realitate. Sunt sigur că voi putea trece peste toate greutățile cu această persoană alături de mine, care mi-a dat întotdeauna putere prin energia sa pozitivă și plină de lumină. Îmi voi da toată silința să trăiesc o viață bună și sănătoasă, fără să vă dezamăgesc pe voi”.
Jun Jin, care pe 19 august împlinește 40 de ani, a debutat în anul 1998 ca membru al trupei Shinhwa, una din cele mai longevive și de succes trupe K-Pop. El este cel de-al doilea membru al trupei care se căsătorește, primul fiind Eric Mun, care s-a căsătorit în 2017 cu actrița Na Hye Mi.

Felicitări, Jun Jin, și casă de piatră!
Sursa: soompi.com