//Jung Hae In și Chae Soo Bin au explicat motivele pentru care au ales să joace în noua drama „A Piece of Your Mind”

Jung Hae In și Chae Soo Bin au explicat motivele pentru care au ales să joace în noua drama „A Piece of Your Mind”

Ieri, 16 martie 2020, a avut loc conferința de presă pentru lansarea noii drame a canalului tvN, „A Piece of Your Mind, conferință susținută online.

Alături de regizorul dramei, Lee Sang Yeob, au fost prezenți și actorii din rolurile principale, Jung Hae In, Chae Soo Bin, Lee Ha Na și Kim Sung Kyu.„A Piece of Your Mind” spune povestea de dragoste dintre Ha Won (Jung Hae In), un programator de inteligență artificială, și Seo Woo (Chae Soo Bin), inginer de înregistrări de muzică clasică.

În timpul acestei conferințe de presă, actorul Jung Hae In a declarat: „Deja mă hotărâsem ca „A Piece of Your Mind” să fie următorul meu proiect încă din timpul filmărilor filmului „Tune In for Love”. M-am întâlnit cu regizorul și mi-a confirmat că atmosfera de pe platourile de filmare va fi una bună. Cel mai important lucru, însă, a fost scenariul, care m-a intrigat. Am vrut să accept provocarea unei noi teme, cum ar fi inteligența artificială”.

Actorul a mai spus că, în viața sa personală, nu are experiența unei iubiri neîmpărtășite, precum personajul său din dramă și a adăugat: „Am mai interpretat înainte personaje cu o dragoste neîmpărtășită. Bazându-mă pe asta, am depus mult efort în această interpretare”.Actrița Chae Soo Bin a declarat: „Am ales să joc în această dramă datorită scenariului, care devenea din ce în ce mai interesant, pe măsură ce îl citeam. Sinceritatea lui Seo Woo este cheia acestei drame. Chiar și când suferea, am încercat să o fac cât mai credibilă, astfel încât telespectatorii să poată simți întreaga căldură. Din ceea ce am învățat din filmări este că, de obicei, o dragoste neîmpărtășită te face mai egoist, dar Seo Woo nu este lacomă și își dorește numai ca cei de lângă ea să fie fericiți. Mi-a plăcut acest fel de inocență. Am învățat multe din asta”.

În legătură cu partenerul său din dramă, actrița a spus: „Este o persoană foarte caldă și respectuoasă. Ne-am distrat mult în timpul filmărilor și a avut multă grijă de mine. Atracției noastre de pe platou aș da 80 de puncte”.Actrița Lee Ha Na, care interpretează rolul Moon Soon Ho, a declarat: „Am citit scenariul și m-am decis să accept rolul în două ore. Nu exista niciun motiv pentru care să nu accept. Părea că scenariul aducea la viață toate gândurile care existau în capul meu. Am muncit mult la drama „Voice”, încât atunci când am primit oferta pentru „A Piece of Your Mind”, chiar am vrut să o fac. M-am simțit ca în dramele romantice pe care le făceam, de parcă m-aș fi întors acasă după mult timp”.Pentru actorul Kim Sung Kyu, care interpretează rolul unui pianist de muzică clasică, Kang In Wook, este prima apariție într-o dramă de televiziune, el impunându-se ca actor în filmele de genul „The Outlaws” și în seria Netflix „Kingdom”. El a declarat: „Am fost un pic îngrijorat, dar când am citit scenariul, am fost atras de frumoasa poveste și de unicitatea personajului. Când m-am întâlnit cu regizorul și scenaristul, păreau a fi oameni buni, așa că, cum aș fi putut să nu accept? Toate personajele tânjesc după cineva și așa începe să înflorească povestea de dragoste. Acum, că am încercat o interpretare romantică, aștept cu nerăbdare viitorul. Sunt curios cum voi trece de acest obstacol. Este atât de diferit de ce am jucat înainte, încât, inevitabil, vă voi arăta o nouă față a mea. Vreau să mă descopăr în detaliu pe mine însumi și să le exprim. Față de dinainte, viața mea se schimbă mult. Nu din cauza lucrurilor externe, ci pentru că personajul meu este atât de diferit.”

Drama „A Piece of Your Mind” va avea premiera pe 23 martie .

O așteptăm cu nerăbdare!Sursa: soompi.com