//Jung Joon Ho acuzat că administrează ilegal un resort de lux. Vedeți declarația agenției actorului

Jung Joon Ho acuzat că administrează ilegal un resort de lux. Vedeți declarația agenției actorului

Ieri, 2 decembrie 2019, emisiunea canalului SBS, „8 O’Clock News”, a difuzat un reportaj despre un resort din Chuncheon, Provincia Gangwon, Coreea de Sud.

Conform acestui reportaj, la deschidere, acest resort de lux era un complex de mai multe case și terenuri sportive, dar apoi i-a fost schimbată destinația, acum oferind și servicii spitalicești și turistice.

Jurnaliștii canalului SBS pretind că actorul Jung Joon Ho, care este ambasador onorific al localității Chuncheon, este implicat în construirea și administrarea acestui resort.După aceste acuzații, agenția actorului a dat următorul comunicat:

„Bună ziua, suntem STX Lionheart.
Pe 2 decembrie, la emisiunea „8 O’Clock News” a canalului SBS a apărut un reportaj care face referire la actorul Jung Joon Ho.
După rolul din filmul „Sandglass”, Jung Joon Ho a fost onorat cu titlul de Ambasador Onorific al orașului Chuncheon. Jung Joon Ho a acceptat acest rol la cererea orașului. În orice caz, el nu este implicat în managementul sau administrarea locației în discuție, care este în prezent aleasă pentru filmările filmului „Sandglass”. Mai mult decât atât, declarăm cu fermitate că Jung Joon Ho nu are nicio legătură cu aceste acuzații.
Ne cerem sincer scuze că nu am monitorizat mai bine reputația lui Jung Joon Ho, ca și persoană publică, iar Jung Joon Ho nu intenționează să participe în niciun fel la administrarea acestei locații.
În plus, vom acționa în mod legal împotriva oricărei persoane care continuă să răspândească astfel de zvonuri false despre actor”.

După lansarea acestor acuze, nici resortul, și nici canalul de televiziune SBS nu au făcut declarații cu privire la această chestiune.
Sursa: soompi.com