//Jung Joon Young s-a întors în Coreea de Sud și a fost pus sub acuzare

Jung Joon Young s-a întors în Coreea de Sud și a fost pus sub acuzare

În după-amiaza zilei de 12 martie (ora Coreei de Sud), Jung Joon Young s-a întors din Statele Unite ale Americii, unde și-a anulat întregul program planificat.

El a fost văzut pe Aeroportul Incheon, când a ajuns în țară, îmbrăcat lejer și cu o șapcă pe cap.Vedeți mai jos fotografii cu Jung Joon Young de la sosirea în țară:

 

Poliția Metropolitană din Seul a declarat: „L-am notificat în această după-amiază pe Jung Joon Young și pe alții, cu privire la acuzațiile de răspândire și înregistrarea ilegală. Nu putem dezvălui identitatea celorlalți suspecți”.

Conform poliției, atât lui Jung Joon Young, cât și altora, li s-a adus la cunoștința acuzatiile de încălcare a legii pentru violența sexuală. Asta înseamnă că el este deja considerat suspect în această anchetă. Totodată, poliția a declarat că artistul nu va fi arestat, ci anchetat în libertate, însă i se interzice părăsirea țării.

Existența acestui chatroom, în care sunt implicați pe lângă Seungri (BigBang), încă alte șapte persoane, a fost dată în vileag printr-un articol publicat de SBS funE.
Sursa: soompi.com; kstarlive.com