//Jungkook (BTS) implicat într-un accident minor de mașină. Vedeți comunicatul agenției Big Hit

Jungkook (BTS) implicat într-un accident minor de mașină. Vedeți comunicatul agenției Big Hit

Astăzi, 4 noiembrie 2019, Jungkook, membrul trupei BTS a fost chemat la secția de poliție Yongsan din Seul pentru a fi interogat cu privire la accidentul de mașină pe care l-a produs.

În data de 2 noiembrie a.c., în timp ce conducea mașina sa marca Mercedes-Benz, a încălcat regulile de circulație și a lovit un taxi care mergea regulamentar.Atât idolul K-Pop, cât și șoferul de taxi au mers la spital pentru îngrijiri medicale, dar rănile au fost superficiale. O sursă din cadrul poliției a declarat că detaliile accidentului nu pot fi divulgate momentan, acesta fiind încă în curs de cercetare.

Agenția trupei BTS, Big Hit Entertainment, a dat astăzi următorul comunicat:

„Aceasta este o declarație cu privire la accidentul de mașină a lui Jungkook. Poliția nu a închis cazul încă, așa că nu putem dezvălui detaliile exacte, dar Jungkook a condus mașina sa săptămâna trecută când a fost implicat într-o coliziune minoră cu un alt vehicul, din cauza greșelii sale. Dar atât victima, cât și Jungkook nu au suferit răni majore.
Jungkook a recunoscut că a încălcat regulamentul de circulație imediat după accident. Scena accidentului a fost analizată, iar poliția îl interoghează conform procedurii, în timp ce a fost deja încheiată o înțelegere amiabilă cu victima.
Ne cerem încă o dată scuze victimei și ne exprimăm regretul că am produs îngrijorare fanilor. Vă mulțumim.”
Sursa: soompi.com