Pe 11 iulie 2019, agenția trupei Twice anunța că Mina nu va mai participa o perioadă la activitățile programate ale trupei Twice din cauza stării de sănătate.

Ea se confruntă cu o stare de anxietate și nesiguranță atunci când urcă pe scenă și se află în faza de diagnosticare a bolii.După acest anunț, au apărut numeroase comentarii răutăcioase la adresa acesteia și, deși agenția i-a avertizat pe internăuți să înceteze, comentariile malițioase au continuat, afectând și mai mult starea de sănătate a artistei.

Astăzi, 26 iulie 2019, JYP Entertainment a dat următorul comunicat:

„Bună ziua, suntem JYPE.
După ce am anunțat pe 11 iulie că vom întreprinde acțiuni legale împotriva postărilor și comentariilor malițioase care au legătură cu starea de sănătate a lui Mina și a altor membre care au legătura cu asta, confirmăm că am strâns dovezi prin propria noastră monitorizare sau indicate de fani și acum depunem plângeri penale.
Declarăm încă o dată că vom continua toate procesele civile și penale posibile pentru a proteja reputația, personalitatea și drepturile artiștilor noștri. Cerem fanilor să trimită în continuare în mod activ indicii. Vă mulțumesc”.
Sursa: soompi.com

TAGS: minajyptwice
lang="ro-RO"> JYP Entertainment a făcut plângere penală împotriva celor care au postat comentarii malițioase la adresa stării de sănătate a membrei trupei Twice, Mina | KorJapFan
Site icon KorJapFan

JYP Entertainment a făcut plângere penală împotriva celor care au postat comentarii malițioase la adresa stării de sănătate a membrei trupei Twice, Mina

Exit mobile version