//JYP Entertainment a publicat o listă de acțiuni care încalcă drepturile la viața privată a trupei GOT7, avertizând fanii că vor întreprinde acțiuni legale împotriva acestora dacă le încalcă

JYP Entertainment a publicat o listă de acțiuni care încalcă drepturile la viața privată a trupei GOT7, avertizând fanii că vor întreprinde acțiuni legale împotriva acestora dacă le încalcă

Agenția trupei GOT7 a publicat un comunicat oficial prin care avertizează fanii că vor fi dați în judecată dacă încalcă lista regulilor impuse de agenție.

Această listă include o serie întreagă de acțiuni ale fanilor prin care sunt încălcate drepturile la viața privată a membrilor trupei, punându-le chiar în pericol și viața.Vedeți mai jos comunicatul integral al agenției:

„Bună ziua, suntem JYP Entertainment.
Postăm acest anunț pentru a actualiza lista acțiunilor interzise față de programul membrilor trupei GOT7.
Dacă o persoană este găsită că încalcă lista acțiunilor de mai jos, aceasta va fi inclusă pe lista neagră și va înfrunta permanent dezavantajul unor acțiuni următoare, așa că luați la cunoștință acest comunicat.
Așteptarea membrilor GOT7, atunci când nu au un program oficial, în apropiere de JYP Center, de studioul pentru repetiții, acasă și în apropierea studiourilor de lucru.
Urmărirea (cu mașina) către anumite locații, cum ar fi JYP Center, studioul pentru repetiții, spre casele lor sau studiourile de lucru.
Urmărirea membrilor trupei GOT7 în timpul lor liber.
Urmărirea membrilor GOT7 în aeroport, după verificarea actelor.
Apropierea sau inițierea unui contact fizic cu membrii trupei GOT7, indiferent de program, oficial sau neoficial, în zone cum ar fi JYP  Center, de studioul pentru repetiții, acasă, în apropierea studiourilor de lucru și aeroporturi.
Toate cazurile de activitate frauduloasă legate de activități televizate: acte care afectează negativ întreg fandomul trupei, cum ar fi vânzarea sau cumpărarea de bilete de intrare, înregistrări foto sau video pe timpul înregistrărilor emisiunilor (sau a transmisiilor live).
Toate incidentele care țin de siguranță: urmărirea mașinii trupei GOT7, forțând fanii să facă fotografii, etc.
Dorim să punem accent pe actele de violare a drepturilor acestora care au loc, în special, în fața caselor și a studioului de lucru a membrilor trupei GOT7:
Așteptarea în fața clădirilor
Observarea lor pentru o lungă perioadă de timp
Fotografierea sau filmarea fără permisiunea acestora
Intrarea în anumite spații, cum ar fi parcările, fără permisiune.
Apropierea sau inițializarea unui contact fizic în timpul programului lor privat
Cererea unei terțe părți sau ajutorul dat altcuiva pentru acțiunile enumerate mai sus.
Aceste acțiuni sunt considerate ilegale și violează drepturile personale și la viața privată a membrilor trupei GOT7 și, de asemenea, aduc numeroase inconveniente și celor care locuiesc în aceste zone. Astfel, dacă va fi nevoie, vom întreprinde și acțiuni legale împotriva celor care încalcă aceste reguli.
Cerem înțelegerea voastră.
Vă mulțumim.”
Sursa: soompi.com  

TAGS: