//KIM JI WON

KIM JI WON

Nume real: Kim Ji Won

 Data nașterii: 19.10.1992

 Locul nașterii: Seul, Coreea de Sud

 Înălțimea: 164 cm

 Profesia: actriță, fotomodel și cântăreață

Agenția: King Kong Entertainment

 Educație: Dangguk University , Departamentul de Teatru

 Religia: creștină

Curiozități despre Kim Ji Won

A debutat în anul 2008 în mai multe reclame comerciale iar primul ei rol a fost în drama „Mr. Saigon”.

 Abia în 2011 a atras atenția prin apariția în sitcom-ul „High Kick: Revenge of the Short Legged”, primind primul ei rol important în drama muzicală „What’s Up” și făcându-și, în același an, debutul în filmul ”Romantic Heaven”.

Însă, prin interpretarea de excepție pe care a avut-o în drama „Descendants of the Sun” alături de partenerul ei Jin Goo, și-a câștigat un loc important în rândul actorilor din Coreea de Sud precum și inimile a sute de mii de fani.

Ceea ce este curios la această actriță, este faptul că este adorată de fani femei în aceeași măsură în care este adorată de bărbați.

Ascensiunea în carieră după drama „Descendants of the Sun”

În toate interviurile pe care le-a dat în anul 2016, în timpul și după terminarea filmărilor la drama de mare succes a postul sud-coreean KBS, „Descendants of the Sun” , a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Jin Goo, spunând că fără susținerea și profesionalismului lui nu ar fi reușit să ducă la capăt un rol atât de profund și de greu ca cel al Locotenentului Major Yoon.
Pentru acest rol s-a antrenat mult și a stat îmbrăcată în uniforma militară toată perioada filmărilor, mergând acasă seara, după filmări, tot în uniformă. Chiar a spus că părinții ei o tachinau după terminarea filmărilor când a început să se îmbrace normal, în civil, că a fost, în sfârșit, lăsată la vatră.
Ea a mai declarat că rolul din această dramă a învățat-o multe despre ce înseamnă dragostea: „Cred că am învățat multe despre dragoste. Poți fi timid, dar personajul Yoon Myung Joo era departe de a fi timidă. Ea nu se lăsa niciodată intimidată și a cucerit iubirea. Ea a obținut chiar un avion doar pentru a ajunge la el. Astfel de acțiuni sunt, cu adevărat, impresionante. Am realizat atunci că îmi doresc să iubesc și eu așa într-o zi.”

~ Viața sentimentală ~

Există multe zvonuri despre faptul că ar avea o relație de dragoste cu actorul Yoo Yeon Seok încă din anul 2012, când au jucat împreună în filmul „Horror Stories”.
Ziarul local de știri „Sports Chosun” a relatat faptul că cei se întâlnesc, ultima lor întâlnire fiind surprinsă pe 29 martie a.c. la un restaurant din cartierul Cheondam-dong din Seul. Cei doi nu s-au sfiit că sunt în public și s-au servit reciproc cu mâncare și au fost foarte afectuoși unul cu celălalt. Cei doi ar fi părăsit restaurantul după ora 23,00, Yoo Yeon Seok conducând-o pe Kim Ji Won acasă cu mașina.
Deși ambii actori precum și agenția lor au negat de nenumărate rânduri că ar avea o relație amoroasă și că, de fapt, nu au decât o strânsă relație de prietenie , mai multe surse din interiorul companiei confirmă relația lor,declarând chiar că și părinții lor le-ar fi dat permisiunea să se întâlnească, în ciuda diferenței de vârstă de 8 ani dintre ei.
Un alt angajat al companiei ar fi declarat: „Se potrivesc foarte bine în ciuda diferenței de vârstă de 8 ani. Ei sunt împreună de 4 ani iar dragostea lor este pasională. Există multe speranțe că cei doi se vor căsători”.

Surse: wikipedia.org; soompi.com;  mydramalist.com; es.drama.wikia.com~ Cariera artistică ~

~ Drame ~

Arthdal Chronicles (tvN / 2019)

Mr. Sunshine (tvN / 2018)

Fight For My Way (KBS2 / 2017)

Descendants of the Sun (KBS2 / 2016)

Hidden Identity (tvN / 2015)

The time We Were Not in Love (SBS / 2015, ep. 2)

The Reason I'm Getting Married (KBS2 / 2014)

Gap Dong (tvN /  2014)

The Heirs (SBS / 2013)

Waiting for love (KBS2 / 2013)

To the Beautiful You (SBS / 2012)

High Kick! The Revenge of the Short Legged (MBC / 2011)

What's Up? (MBN / 2011)

Mr Saigon (KNN / 2008)~ Filme ~

Detective K: Secret of the Living Dead (2018)

Horror Stories 2 (2013)

Horror Stories (2012)

Romantic Heaven (2011)~ Web serii ~

2014 – One Sunny Day (Line TV)

2017 – Romance Island (Sohu TV)

~ Prezentatoare ~

2016 – ceremoniile celei de-a 30-a ediție a KBS Drama Awards

~ Premii ~

2013

SBS Drama Awards: New Star Award” pentru drama „The Heirs”

2016

APAN Star Awards: „Best Supporting Actress” (Cea mai bună actriță într-un rol secundar) pentru drama „Descendants of the Sun”

Asia Artist Awards: „Best Celebrity Award Actress” pentru drama „Descendants of the Sun”

KBS Drama Awards: „Best New Actress” pentru drama „Descendants of the Sun”

KBS Drama Awards: „Best Couple” (cu actorul Jin Goo) pentru drama „Descendants of the Sun”