//Kai a intrat în topul celebrităților mondiale cu cei mai mulți urmăritori pe Instagram în primele 24 de ore de la crearea contului

Kai a intrat în topul celebrităților mondiale cu cei mai mulți urmăritori pe Instagram în primele 24 de ore de la crearea contului

Ieri, 5 iunie a.c., membrul trupei EXO, Kai, și-a creat un nou cont pe Instagram, după o absență de cinci ani, iar acum are deja peste un milion de urmăritori.

El a surprins plăcut toți fanii caând a apărut din nou pe Instagram sub numele de „zkdlin”, care este compus din grupul de litere coreene „카이” care înseamnă Kai atunci când sunt editate cu tastatura în limba engleză și „in” de la Instagram.Fanii au fost extraordinar de entuziasmați de reapariția contului lui Kai, încât toată lumea a dorit să îl urmărească. Astfel, în doar 15 ore, Kai a ajuns să depășească un milion de urmăritori.

În felul acesta, Kai a ajuns pe locul II în topul celebrităților care au atins un milion de urmăritori într-un timp atât de scurt.

El nu este întrecut decât de Papa Francisc, care în 2016 a depășit un milion de urmăritori în doar 12 ore, dar l-a întrecut pe celebrul fotbalist David Beckham, care a atins un milion de urmăritori in 24 de ore în anul 2015.
Sursa: kstarlive.com

TAGS: