//Kang Daniel și Jungkook, cei mai doriți tineri de către femeile sud-coreene

Kang Daniel și Jungkook, cei mai doriți tineri de către femeile sud-coreene

În urma unui sondaj de opinie realizat printre femei, s-a stabilit un top al tinerilor bărbați cărora femeile le-ar face cinste cu o masă.

Astfel, membrul trupei Wanna One, Kang Daniel, s-a dovedit a fi cel mai dorit de către femei, el fiind în topul clasamentului cu un număr de 91.510 voturi (48,1%), dintr-un total de 190.342 de voturi.

Kang Daniel a fost iubit de „noona” încă din timpul show-ului „Produce 101”, datorită înfățișării sale, care este o combinație interesantă a unei personalități perfect masculine cu chipul și zâmbetul lui drăgălaș.

Idolul K-Pop a produs chiar și așa-zisul „sindrom Kang Daniel” printre fani, deoarece produsele la care el a făcut reclamă s-au vândut în totalitate.



Pe locul doi, cu un număr de 88.460 de voturi (46,5%) se situează Jungkook (BTS).

Jungkook este poreclit „Golden Maknae” („Mezinul de Aur”), datorită numeroaselor sale talente, fiind și cel mai mic, ca și vârstă, membru al trupei BTS, iar fața și zâmbetul lui de bebeluș a stârnit instinctele materne ale fanelor, chiar de când a debutat.

Acum, însă, a crescut și s-a maturizat, devenind un tânăr bărbat chipeș și plin de farmec, care cucerește inimile tuturor fanelor, din întreaga lume.



Pe locul trei, cu doar 3.543 de voturi (1,9%) se situează un alt membru al trupei BTS, V.

Cu trăsăturile lui frumoase și vocea lui groasă, masculină, V a fost declarat bărbatul cu „cea mai frumoasă față din lume”, în anul 2017.

În primele 10 locuri, s-au situat și Park Jihoon (Wanna One), Taemin (SHINee) și actorul Park Bo Gum.



Sursa: koreaboo.com