//Kang Ha Neul și Sung Gyu (INFINITE) au fost implicați într-un accident minor de mașină

Kang Ha Neul și Sung Gyu (INFINITE) au fost implicați într-un accident minor de mașină

Câțiva dintre cei care fac parte din distribuția musical-ului armatei „ Shinheung Military Academy” au fost implicați într-un accident minor de mașină.

Autobuzul în care se aflau actorii a avut o coliziune destul de mică în timp ce se îndrepta spre sala de spectacol. Toți pasagerii din autobuz au fost examinați medical, iar spectacolul de astăzi a fost anulat.Un reprezentant al echipei de producție a declarat: „Din fericire, actorii au răni minore. Totuși, vor fi examinați la spital”.

Pentru reprezentația de astăzi a spectacolului „Shinheung Military Academy”, trebuia să urce pe scenă Go Eun Sung, Kang Ha Neul, Sung Gyu (INFINITE), Hong Seo Young și Lim Chan Min. Deoarece este un spectacol care se joacă în multe teatre din Coreea de Sud, rolurile sunt dublate. Astfel, din cealaltă distribuție fac parte Ji Chang Wook, Onew (SHINee) și Jo Kwon, ei neavând astăzi programat niciun spectacol.

Agenția actorului Kang Ha Neul, SEM Company, a declarat: „Kang Ha Neul nu a fost rănit grav. Spectacolul a fost anulat pentru ca ei să poată fi examinați medical, pentru a nu exista riscul unor efecte întârziate în urma accidentului”. Agenția a mai spus că niciun alt actor nu a fost rănit grav.

Woollim Entertainment, agenția lui Sung Gyu a spus: „Noi am fost informați despre accident de către armată și de compania de producție. Confirmăm că nu este nimic în neregulă cu starea de sănătate a lui Sung Gyu”.

Ne bucurăm și noi că nu a fost nimic grav și că toți sunt teferi!
Sursa: soompi.com