//Kang Ki Young a acceptat rolul din cea mai așteptată dramă a fanilor K-Pop: „Moment of Eighteen”

Kang Ki Young a acceptat rolul din cea mai așteptată dramă a fanilor K-Pop: „Moment of Eighteen”

Actorul Kang Ki Young a confirmat faptul că a acceptat rolul oferit în noua dramă a canalului de televiziune JTBC, „Moment of Eighteen”.

După această veste, nerăbdarea și bucuria pentru această nouă dramă a crescut și mai mult în rândul fanilor K-Pop.Și asta pentru că într-unul din rolurile principale masculine nu este altul decât fostul membru al trupei Wanna One, Ong Seong Woo, care își face astfel debutul ca actor, iar fanii sunt extrem de curioși să îl vadă, în celălalt rol principal fiind Shin Seung Ho, care a jucat în populara web-drama din 2018 „A-Teen”. Rolul principal feminin i-a fost atribuit lui Kim Hyang Gi, cunoscută din numeroase filme de succes, dar și din drama „Sweet Revenge”  din 2017.

Un alt motiv pentru care fanii K-Pop sunt entuziasmați este prezența în distribuție și a membrului trupei ASTRO, Moon Bin.

Povestea dramei se învârte asupra momentelor din viața adolescenților de 18 ani, iar Kang Ki Young va interpreta rolul unui profesor începător de liceu, care se maturizează și devine mult mai încrezător după ce vine în contact cu elevii săi.

Așteptăm și noi cu nerăbdare această nouă dramă!
Sursa: kpoplove.koreadaily.com