//Kang Min Hyuk și Jung In Sun, parteneri într-o nouă dramă romantică

Kang Min Hyuk și Jung In Sun, parteneri într-o nouă dramă romantică

Kang Min Hyuk, membrul trupei CNBLUE, și actrița Jung In Sun au confirmat acceptul rolurilor principale în această nouă dramă.

Luna trecută, JoyNews24 a anunțat că că celor doi actori li s-au oferit rolurile principale a unei noi drame, bazate pe webtoon-ul „Born in 1985”.
Astăzi, 11 august 2020, a fost confirmat acceptul celor doi de a juca în această dramă produsă de Kakao M și care se va intitula „Not Yet 30”.

Povestea acestei drame se va centra pe viețile profesionale și de dragoste a femeilor care au în jur de 30 de ani. Intriga pornește din momentul în care autoarea de webtoon Seo Ji Won, care are în jur de 30 de ani, îl întâlnește pe editorul ei, Lee Seung Yoo, care este, de fapt, prima sa dragoste din școala generală.

Personajul Seo Ji Won va fi interpretat de actrița Jung In Sun, acesta fiind primul ei proiect după o pauză de șase luni de la ultima sa dramă „Psychopath Diary”.
Pentru Kang Min Hyuk, acesta va fi primul său proiect de la revenirea sa din armată, el urmând a-l interpreta pe publicistul lui Seo Ji Won, fermecătorul și diabolicul Lee Seung Yoo, care prin talentul său excepțional și înfățișarea sa perfectă, farmecă pe toată lumea doar cu un zâmbet.

„Not Yet 30” va avea 15 episoade de câte 20 de minute fiecare, filmările vor începe la mijlocul lunii august iar drama va fi difuzată pe noua platformă video a celor de la KakaoTalk.
Sursa: soompi.com