//Kangin (Super Junior) implicat într-un nou scandal cu violență

Kangin (Super Junior) implicat într-un nou scandal cu violență

Astăzi, 17 noiembrie a.c., membrul trupei Super Junior, Kangin, a fost chemat la poliție, fiind suspect că și-ar fi agresat propria iubită.Incidentul a fost raportat că s-ar fi produs într-un bar. Martorii oculari au declarat că Kangin se afla într-unul din saloanele private ale barului și nu se cunoaște cu precizie dacă fata lovită este propria iubită sau doar o fată angajată a barului respectiv.

Privitor la acest scandal, agenția Label SJ a dat un comunicat oficial:

„Bună ziua. Suntem Label SJ. Vă transmitem poziția noastră față de ultimul caz în care este implicat Kangin.

În primul rând, ne cerem scuze pentru crearea acestui incident public dezaprobator. În timpul acestui eveniment, Kangin a fost implicat într-o ceartă cu un prieten, la o sindrofie la care s-a consumat alcool, și care s-a transformat într-o neînțelegere care, în final, a dus la apelarea și implicarea poliției. El și-a cerut scuze de la persoana respectivă și problema a fost rezolvată la fața locului.

Ne cerem, din nou, scuze pentru că am deranjat, în ciuda pauzei lui Kangin din viața publică, pentru a reflecta asupra comportamentului său.”

În acest moment, Kangin este cel mai aprins subiect de discuții și comentarii, toată lumea fiind curioasă care este, de fapt, adevărul.

Nota KorJapFan: Kangin a mai fost implicat anul acesta implicat într-un scandal, fiind surprins în stare de ebrietate, fapt pentru care nu a avut voie să se alăture colegilor lui din trupa Super Junior pentru comeback-ul de anul acesta și, a mai fost implicat într-un accident de mașină în iulie 2016, pe când se afla sub influența băuturilor alcoolice.
Sursa: kstarlive.com

Vedeți și: Sungmin și Kangin nu vor participa la turneul de comeback Super Junior