//Kim Dasom va juca alături de Son Ho Jun și Song Ji Hyo în viitoarea dramă a canalului JTBC

Kim Dasom va juca alături de Son Ho Jun și Song Ji Hyo în viitoarea dramă a canalului JTBC

Kim Dasom, Son Ho Jun și Song Ji Hyo, parteneri într-o viitoare dramă a canalului JTBC

Kim Dasom v-a juca în viitoarea dramă a canalului JTBC, „Did We Love”, alăturându-se actorilor Son Ho Jun, Song Ji Hyo și Kim Min Joon.Drama „Did We Love” spune povestea unei mame necăsătorite, care se descurcă pe cont propriu până când, într-o zi, intră în viața ei patru bărbați: un bărbat rău, dar ispititor, unul patetic, dar bogat, unul înfricoșător, dar sexy și un tânăr atrăgător, titlul inițial al dramei fiind „Begin Again”.

Actrița Song Ji Hyo a confirmat acceptul rolului principal feminin, ea interpretând personajul Noh Ae Jung, producător de film și mamă care își crește singură copilul. Cum numele personajului „aejung” înseamnă în limba coreeană „afecțiune” sau „dragoste”, așa și personajul ei are multă dragoste de oferit, dar a ales să se concentreze pe muncă și pe creșterea copilului său. Când cei patru bărbați apar în viața ei, simțurile sale de femeie se retrezesc la viață.Dasom va juca rolul Joo Ah Rin, o actriță populară, cunoscută sub apelativul „Prima dragoste a Asiei”, iubită de fani pentru imaginea ei de înger, iar hainele pe care le poartă se vând imediat. Prima ei dragoste este chiar meditorul pe care l-a avut în timpul liceului, Oh Dae Oh, personaj interpretat de actorul Son Ho Jun. Acesta reapare în viața ei, dar de data aceasta ca un faimos scriitor, ea încercând din greu să îi cucerească inima.

Un reprezentant al echipei dramei a declarat: „Dasom este o actriță cu mult farmec. Așteptăm cu nerăbdare să arătăm cu o va aduce la viață pe Joo Ah Rin, cu personalitatea sa proaspătă și energia sa încântătoare”.

Lansarea acestei drame este programată pentru vara anului 2020.

O așteptăm și noi cu nerăbdare!
Sursa: soompi.com

Vedeți și: Song Ji Hyo, Kim Min Joon, Song Jong Ho și Son Ho Jun vor juca împreună într-o viitoare dramă