//Kim Dong Jun a anunțat data la care va pleca în armată

Kim Dong Jun a anunțat data la care va pleca în armată

Kim Dong Jun a anunțat planurile sale de a se înrola în armată.

Ieri, 23 iunie 2021, agenția artistului, MAJOR9, a dezvăluit: „Kim Dong Jun va fi înrolat în armată pe 12 iulie ca soldat activ”.În aceeași zi, Kim Dong Jun a avut o transmisiune pe Naver V Live, în care a vorbit despre apropiata sa plecare în armată, spunând: „În aceste zile, am mâncat bine și sunt bine. Am luat câteva kilograme în greutate și, apoi, am scâpat repede de ele, așa că încă sunt un pic umflat. M-am îngrășat 4 kg și am slăbit în grabă 2 kg”.

La întrebarea unui fan despre experiența sa în show-ul „Real Men”, în care celebritățile experimentează viața militară și în care Kim Dong Jun a participat cu câțiva ani în urmă, artistul a spus: „Am muncit mult la show-ul „Real Men” și am dat tot ce am putut la acel moment. Acum, mă înrolez în armată și mă simt bine. Deși un pic mai târziu, am vrut să spun asta tuturor prin această transmisiune, dar toată lumea a aflat știrea un pic mai devreme. ;ă simt foarte bine și m-am îngrășat pentru că am mâncat mult. Intenționez să mănânc până la înrolare și apoi să intru în armată un pic mai grăsuț”.

Kim Dong Jun a debutat în anul 2010, ca membru al trupei ZE:A, de atunci, jucând în numeroase drame și filme, ca și actor.Sursa: soompi.com