//Kim Hyun Joong declarat nevinovat de Curtea Supremă de Justiție în procesul cu fosta sa iubită. Vedeți întreaga poveste

Kim Hyun Joong declarat nevinovat de Curtea Supremă de Justiție în procesul cu fosta sa iubită. Vedeți întreaga poveste

Curtea Supremă de Justiție din Coreea de Sud a pus capăt bătăliei juridice cu fosta sa iubită și care durează de cinci ani.

În anul 2014, fosta iubită a lui Kim Hyun Joong a depus o plângere penală împotriva acestuia, pretinzând că a fost lovită și fracturate coastele, având nevoie de șase săptămâni pentru vindecare.Plângerea a fost retrasă după ce artistul și-a cerut oficial scuze și au făcut o înțelegere prin care acesta a fost de acord să îi plătească o despăgubire de 600 de milioane woni (aproximativ 538.200 dolari), cu condiția ca această problemă să rămână confidențială. Kim Hyun Joong a plătit atunci și o amendă de 5 milioane woni pentru acuzația de agresiune.

În anul următor, însă, fosta sa iubită a intentat un proces împotriva acestuia, prin care i-a cerut 1,6 miliarde de woni (aproximativ 1,4 milioane de dolari), pretinzând că din cauza abuzurilor fizice a pierdut o sarcină și că artistul ar fi forșat-o să facă avort. Mai târziu, în același an, Kim Hyun Joong a intentat și el împotriva acesteia, în care i-a cerut aceeași sumă, cu acuzația că a încălcat înțelegerea făcută și a răspândit informații false.

Fosta sa iubită a dat naștere fiului artistului în septembrie 2015 și aceasta a declarat că îl crește singură.Pe 12 noiembrie 2020, Curtea Supremă de Justiție a dat câștig de cauză lui Kim HYun Joong, obligând-o pe fosta sa iubită la plata sumei de 100 milioane woni (aproximativ 89.700 dolari) ca despăgubiri pentru afectarea imaginii publice a acestuia. În verdict, Curtea a declarat: „Nu există nicio dovadă că persoana „A” a pierdut o sarcină din cauza abuzurilor suferite de pe urma lui Kim Hyun Joong sau că a forțat-o să facă avort. Ca și celebritate, imaginea publică a lui Kim Hyun Joong a suferit enorm și reputația i-a fost stricată”.Sursa: soompi.com