Curtea Supremă de Justiție din Coreea de Sud a pus capăt bătăliei juridice cu fosta sa iubită și care durează de cinci ani.

În anul 2014, fosta iubită a lui Kim Hyun Joong a depus o plângere penală împotriva acestuia, pretinzând că a fost lovită și fracturate coastele, având nevoie de șase săptămâni pentru vindecare.Plângerea a fost retrasă după ce artistul și-a cerut oficial scuze și au făcut o înțelegere prin care acesta a fost de acord să îi plătească o despăgubire de 600 de milioane woni (aproximativ 538.200 dolari), cu condiția ca această problemă să rămână confidențială. Kim Hyun Joong a plătit atunci și o amendă de 5 milioane woni pentru acuzația de agresiune.

În anul următor, însă, fosta sa iubită a intentat un proces împotriva acestuia, prin care i-a cerut 1,6 miliarde de woni (aproximativ 1,4 milioane de dolari), pretinzând că din cauza abuzurilor fizice a pierdut o sarcină și că artistul ar fi forșat-o să facă avort. Mai târziu, în același an, Kim Hyun Joong a intentat și el împotriva acesteia, în care i-a cerut aceeași sumă, cu acuzația că a încălcat înțelegerea făcută și a răspândit informații false.

Fosta sa iubită a dat naștere fiului artistului în septembrie 2015 și aceasta a declarat că îl crește singură.Pe 12 noiembrie 2020, Curtea Supremă de Justiție a dat câștig de cauză lui Kim HYun Joong, obligând-o pe fosta sa iubită la plata sumei de 100 milioane woni (aproximativ 89.700 dolari) ca despăgubiri pentru afectarea imaginii publice a acestuia. În verdict, Curtea a declarat: „Nu există nicio dovadă că persoana „A” a pierdut o sarcină din cauza abuzurilor suferite de pe urma lui Kim Hyun Joong sau că a forțat-o să facă avort. Ca și celebritate, imaginea publică a lui Kim Hyun Joong a suferit enorm și reputația i-a fost stricată”.Sursa: soompi.com

TAGS: kim hyun joong
lang="ro-RO"> Kim Hyun Joong declarat nevinovat de Curtea Supremă de Justiție în procesul cu fosta sa iubită. Vedeți întreaga poveste | KorJapFan
Site icon KorJapFan

Kim Hyun Joong declarat nevinovat de Curtea Supremă de Justiție în procesul cu fosta sa iubită. Vedeți întreaga poveste

Exit mobile version